Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenawww

Odmowa goscia weselnego w przeddzien slubu, wstyd na całego

Polecane posty

Gość Milenawww

Witam, dwa miesiące temu mieliśmy ślub i wesele dla najbliższych nam osób. Mój mąż zaprosil między innymi koleżankę która oczywiście z wielkim entuzjazmem przyjęła zaproszenie, szykowała suknię i bardzo się cieszyła. Oczywiście co chwile wypisywsła mu że będzie a za chwile ze chyba jej nie będzie bo nie ma z kim przyjechać a potem znowu podawała inny powód że nie ma jej kto przywieźć itp. Ręce mi opadały gdy widziała to jej niezdecydowanie bo co tu kurde zrobić jak ona nie umie nam na sro procent potwierdzić. Na zaproszeniach wyznaczyliśny datę aby goście potwierdzili nam przybycie do 1 pazdziernika. No i zadzwoniła ta dziewczyna że BĘDZIE BĘDZIE. PRZYJEDZIE SAMA JESZCZE NIE WIE CZYM ALE BĘDZIE. No i co sie okazało? Dzien przed ślubem dzwoni że jednak jej nie będzie. Mój mąż do niej ze jest niepoważna w ostatniej chwili nam to mówiąc i że sorry ale miejsce jest już zaplacone. I to nie jest wcale mało bo 250 zł! Na to ona że nic ma sie nie martwić i ona w przyszłym tygodniu nam odeśle te pieniadze za siebie żebyśmy my nie byli stratni. Oczywiście kazdy chyba sie domyśla ze do dzisiaj tych pieniędzy na oczy nie zobaczyliśmy, mój mąż już kilkakrotnie pisal do niej czy mogłaby nam te pieniadze po prostu przelać na konto a ona siw wymigiwała że nie bo ona chce wysłac kartke z zyczeniami listem i tam dolączyć pieniadze. Mydliła nam wiele razy oczy że "już jutro" nada list, a potem sie tlumaczyła ze pracuje po 10 h i nie ma czasu iść na poczte, potem znowu wymyśluła że nie dostała wolnego a w sobote poczta nieczynna (miasto niedaleko Warszawy!!). Jestesmy z mężem załamani, widzę jak mu jest za nią wstyd, jak wstyd mu że z kimś takim mial do czynienia i jeszcze ja musze się nią denerwować a jestem w ciąży. Po prostu nie mamy już siły chyba odpuścimy bo jest nam po prostu wstyd prosić się o te pieniądze,wręcz żebrać o nie! Nie wiem czy kompletnie odciąć się od tej dziewczyny czy co ale wiem napewno że nie zasługujemy na to zeby ktoś nam tak bezczelnie pluł w twarz. To naprawde nie jest smieszne

Gość gość
Prowo :))

Gość gość
a z jakiej wiochy jesteś ? bo aż wstyd czytać o twoim pazerniactwie! fujjj

Gość gość
niezła łajza z ciebie...do slubu z brzuchem...może jeszcze w wianku, co? pewnie gdyby nie ten brzuch to facet nawet by o slubie nie pomyslał

Gość Milenawww
Haha dobre. A ty lajzo nawet nie masz smialosci sie podpisac? W ciazy jestem od 3 tygodni jesli tak bardzo cie to interesuje wiec najpierw pomysl zanim zaczniesz wymyslać

Gość gość
Szczerze, mnie by bylo wstyd żądać zwrotu kasy od gościa . Zero klasy.

Gość gość
U nas nie przybyły 3 osoby, nawet nie powiadomiły przed weselem, ale nikomu nie przyszło do głowy oczekiwać pieniędzy. Oni też nawet nie pomyśleli o tym. Prowo na 100%

Gość gość
Ale syce kłócą się o 250 zł jakby to był tysiąc. Żenada.

Gość gość
autorko jesli to prawda to straszne z was wiochmeny (nieobrazajac ludzi ze wsi). nikt normalny nie wpadlby na pomysl dopraszac sie o ta kase