Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha i piersi od owulacji.

Polecane posty

Gość gość

Ostatnia miesiączkę miałam 5.11. 11 dnia cyklu byłam na monitoringu i wykazał pęcherzyk 10mm.16 dnia cyklu miałam strasznie mokro w majtkach, śluz jak woda, dosłownie lało się ze mnie ok 1,5h.po kilku dniach piersi robiły się twarde i pojawiło się klucie w brzuchu które trwa do dziś, zwłaszcza jak chodzę, przychodzi tak z 5-6razy w ciągu dnia i trwa z pół minuty. Staramy się o dziecko i jest to nasz pierwszy cykl z clostilbeyt. Cykle mam różne. Test robiłam 5.12 i negatywny. Postanowiłam brać duphaston bo miałam w domu. Od 5.12 biorę po dwie tabletki. Gin mi mówił kiedyś że to nie zaszkodzi dziecku jakbym zaszła. Dziś 7.12 i nie mam okresu, bóle są nadal. Któraś tak miała?

Gość gość
Ja to mam i ból brzucha i planie nią nawet podczas owulacji.po okresie też mam planie nią czasem.A ginekolog powiedział ze tak się zdarza i nie ma się co przejmowac

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź. Mi to się nigdy nie zdarzyło, może poprostu nie owulowalam..

Gość gość
Powracam do Was z kolejnym info, nadal mam bóle ale bywają już coraz rzadsze,myślę czy nie zrobić testu ciążowego ostatniego, co myslicie? Dzis od rana po kilka razy chodzę do łazienki, raz ta potrzeba, raz tamta. A tamta - nie wiedząc czemu mam rozwolnienie, do tej pory zjadłam tylko kanapki z twarogiem na śniadanie a na obiad kluski z mlekiem...

Gość gość
Powracam do Was też dzis. A nóż widelec któraś też z forum stara się o dziecko i pogadamy :) Dziś często bolał mnie brzuch, kulo niesamowicie, chcialam kupić test ale nie byłam sama na mieście :/Dziś myślałam że za chwilę dostanę okres,teraz boli mnie głowa ehhh Jaki powinien być śluz przed okresem? Miesiączka powinna być 3-7.12,nie ma.

Gość gość
Dziś też kontynuuje post :) Dziś wystąpilo plamienie, takie czerwono brązowe ale więcej na podpasce brązowego, hmmm może okres się rozkręci. Jutro postaram się zatestowac. Pozdrawiam.