Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogą być takie objawy ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży w 5 tyg jednak moim objawem jest częste chodzenie do ubikacji no i ból w podbrzuszu jak na okres. Byłam dwa razy w ciąży ale poroniłam... I wtedy bolały mnie również piersi a teraz tego nie mam... Czy to jest normalne ?

Gość gość
Tak to typowy objaw. Nie wkrecaj się.

Gość gość
Wiele dziewczyn na tym etapie skarży się, że czuje się jak przed okresem. Skoro masz za sobą 2 poronienia, to bez względu na przyczynę powinnaś być pod opieką dobrego lekarza. Koleżanka też jest w ciąży, miała 2 straty i mimo że nie wie dlaczego jeat na torbie leków (łącznie z codziennymi zastrzykami w brzuch). Skontaktuj się z lekarzem, ewentualnie wdroży stosowne leczenie.

Gość gość
A czy skoro bolały mnie w poprzednich ciążach piersi a teraz nie bolą mnie to wszystko jest dobrze ?

Gość gość
Kazda ciaza jest inna wiec musisz sie spytac lekarza, bo na forum zadna z nas nie jest w stanie Ci udzielic odpowiedzi

Gość gość
Gdy pójdziecie na badanie zapewne nie wstydzisz się męża i będzie przy badaniu cipki po to powstało Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 nawet w szpitalu podczas badań i zabiegow masz Prawo do obecności osoby bliskiej ! Również powinien wspierać poród bo CC często są komplikacje zdrowotne!