Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samobójstwo to dobra decyzja ?

Polecane posty

Gość gość

Czasami myślę że ludzie są źli skoro na świecie rodzą się ludzie bo skazują siebie na cierpienie dlatego chciałabym się zabić aby odciąść od tych ludzi i tego świata i brak mi odwagi ale wiem że Bóg to zrozumie bo jest dobry pomimo tego że nie wszyscy to zrozumieniom, cześć ludzi może uważać inaczej ale nie mają racji bo ksiądz mówił że człowiek nie z własnej woli tylko choroby ( świata ) popełnia samo)bójstwo, ale może robie żle że słucham ludzi internetu a nie dobrych specjalistów powinnam działać i rozwiązywać swoje problemy mimo strachu i wiedzieć że ludzie czasami mówią głupoty a w internecie piszą i się tym nie przejmować bo liczy się zdanie dobrych specjalistów a nie tych ludzi którzy piszą, mówią głupoty, tym bardziej że znam osoby które posłuchały dobrych specjalistów i na dobre im to wyszło a te osoby co nie słuchają to teraz widzę że na złe im to wychodzi. Mam myśli samo)bójcze ALE NIE ZAWSZE mam też często dobry humor, nerwice lękową, myślli obsesyjno kompulsywne, muszę z tym wygrać, mam też ine problemy któtre się z tym wiążą ale mam nadzieje że się uda ale musze działac pomimo strachu. CHODZI O TO ŻE UWAŻAM ŻE MUSZĘ DZIAŁAĆ ROZWIĄZAĆ SWOJE PROBLEMY A NIE MYŚLEĆ O SAMOBÓJSTWIE, ŻE MUSZĘ DZIAŁAĆ POMIMO TRUDNOŚCI NP STRACH I BĘDZIE DOBRZE NP IŚĆ DO DOBRYCH SPECJALISTÓW. Nawet po tych forach ( samosia, kowbojki, dobra mama te fora głownie ) widać że ludzie pisza głupoty a w życiu po prostu zadarza im się nie pomyśleć co mówią. Podziwiam tych którzy działają i się niczym nie przejmują właśnie też taka musze być

Gość gość
Pani psycholog dużo mi pomogła, ale kazała mi iść do psychoterapeuty muszę tam iść :-)

Gość gość
Czy chodzisz na jakas terapie? Ja chodze, widze ile osob zmaga sie z okropnymi problemami. Pomysl, ze gdyby wszyscy wrazliwi, inteligentni ludzie popelniali samobójstwa to na swiecie zostaliby sami troglodyci i kretyni. Nie wchodz na glupie strony (te co wymienilas) bo to szambo, ludzie tam pisza pod publike. W dobie internetu latwo sie zatracic. Dlaczego nie chcesz dac sobie szansy na życie?

Gość gość
wez walnij sie w łeb pusty.albo zamien z moim synem który juz rok walczy z nowotworem i chce zyc.co za idiotka .dzizas.....

Gość gość
4:15 serio matka chorego dzieciaka moze byc tak podla? Trudno w to uwierzyć! Autorko nie przejmuj sie arogancja tej baby, karma do niej wróci i juz wraca. Nie zabijaj się, idź do specjalisty.

za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
Grzechem jest założenie, że Bóg nam na 100% wybaczy. Nie nadużywajcie Jego miłosierdzia. Masz rację mówiąc, że terapia pomaga. Dobry specjalista wyciągnie Cię z dołka. Nie zawsze jest źle. Trzymaj się momentów w ktorych jest lepiej. Powodzenia!