Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Golarka elektryczna jaka wybrac pomocy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Planuje na ptezewnt kupic mezowi maszynke do golenia. Tylko nie mam pojecia na co zwrocic uwage przy zakupie.Jaka jest lepsza.Okragla czy taka tradycyjna.Moze ktos cos polecic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prawi 117
ja mam golarke philipsa ,.,. wystarczy 3 glowicowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 117
dawniej mialem philpsa 2 glowicowa uzywa艂em j膮 8 lat , a teraz kupilem 3 glowicow膮 p贸艂 roku temu i lepiej sie sprawdza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 31 i te偶 mam Philips'a, 3-g艂owicow膮. Mam j膮 od 6 lat i ci膮gle dzia艂a. A w艂a艣ciwie to mam dwie takie, tylk膮 偶e jedna jest na akumulator, a druga na zasilanie sieciowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jw. - jaki艣 philips trzyg艂owicowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
myslicie ze to fajny prezent dla meza pod choinke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zale偶y od faceta. Jeden lubi maszynki elektryczne, a drugi lubi plastikowe jednoraz贸wki i nic go nie przekona do maszynki elektrycznej. Ale je偶eli kto艣 preferuje elektryczne, to wi臋kszo艣膰 wybiera 3-g艂owicowego Philips'a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za trudne. M贸j m膮偶 pr贸bowa艂 kilku golarek elektrycznych i 偶adna si臋 nie sprawdzi艂a. Musia艂 wr贸ci膰 do maszynki z ostrzem. Mo偶e specyfika zarostu? A mo偶e po prostu ostrze wygala dok艂adniej, nie wiem, ale on maszynki elektrycznej nie chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 117
maszynka elektryczna nie nadaje sie do golenia 7 dniowego zarostu,. trzeba sie ni膮 goli膰 przynajmniej co 3 dni ,.,. Oczywiscie ostrza mozna zmienic na nowe i wyjdzie to taniej niz zakup nowej maszynki poprzedniego philipsa mialem 8 lat , ale raz w nim ostrza wymienia艂em na nowe ,.,. JAk robi膮 sie t臋pe to trzeba sie golic codziiennie ,.,.

Udost臋pnij ten post