Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bi. Mam fantazje ktore mnie przerazaja.

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze chce powiedziec ze wszystkich homofobow serdecznie odsylam z tego tematu! Mam 21 lat i jestem bi. Mam fantazje by zdominowal mnie i zeszmacil mocnostarszy i przypakowany mezczyzna okolo 35-45 lat. By mogl zrobic ze mna wszystko. Wchodze na strony bdsm i nawiazalem kontakt z pewnym masterem co lubi mlodych uleglych chlopakow i dziewczyny. Rozmowa z nim mnie kreciale jednoczesnie mnie to przeraza. On chce sie spotkac ja narazie nie jestem pewny.Tlumilem w sobie potrzeby bycia zeszmaconym i ponizonym bo mialem dziewczyne ostatnio przez rok czasu ale sie rozstalismy. Teraz jestem wolny i te mysli wracaja jak bumerang. Dodam iz jestem z normalnej rodziny i ojciec mnie nie bil.

Gość gość
co za zbok

Gość gość
Rozumiem cię, U mnie jest tak samo, tylko ja raczej nie jestem bi, tylko mnie kręci od kobiet, chociaż przyznam, że mam coś z geja, bo lubię sobie nieraz wsunąć dildosa w tyłek. Jak miałem 12-13 lat, to dotykaliśmy się penisami z kolegą.

Gość gość
żyj tak jak uważasz, powiadają że pózniej żałuje się raczej tego czego się nie zrobiło, niż tego co się zrobiło. zasadniczo to prawda

Gość gość
Gosc z 21:51 masz ochote by kobieta Cie zeszmacila? A to ze lubisz dildosa w tylek nie oznacza ze masz cos z geja. Gdybys mial cos z geja to pociagali by Cie faceci. Moj kolega jest hetero amowil ze tez lubi czasem dildo sobie wlozyc. Autor

Gość gość
Gosc z 21:51 masz ochote by kobieta Cie zeszmacila? xxxx Chodzi raczej o relację, związek sadomasochistyczny. Od dawna zauważyłem u siebie takie upodobania, preferencje, masochistyczne, uległe. W dodatku łączy się to u mnie z szerokim wachlarzem fetyszyzmu.

Gość gość
To ja nie. Zwiazku nie szukam. Chcialbym po prostu zrealizowac swoje fantazje i sprobowac. Ale boje sie ze stres wezmie nade mna gore i nie bede mial przyjemnosci albo ze mi sie to nie spodoba albo ze on zrobi mi cos czego nie bede chcial na sile. Autor

Gość gość
Stres w takich momentach, zwłaszcza za pierwszym razem, często jest normalny. Najpierw najlepiej jak byś się zapoznał z tym kimś, abyś mógł poczuć się na luzie w jego towarzystwie.

Gość gość
A co sadzicie o takich sprawach i o bdsm? Autor

Gość gość
Sadze ze powinnes sie leczyc o ile do bi/homo nic nie mam to tkie dewiacje normalne nie sa........

Gość gość
A ja bym chciala byc j****a jak szmata przez murzyna jak rasowa suka

Gość gość
zabij sie downie

Gość gość
Gajun, pedal. Chory jesteś. Po co ty to w ogóle piszesz. Oszczędź wszystkie dziewczyny i zostan pedałem. To, że ty chcesz mieć choroby weneryczne nie znaczy, że musisz się nimi dzielić z normalnymi i zdrowymi kobietami. Takich jak wy powinno się mordować.

Gość gość
0:18 autor jest bi a poza tym nic tobie do tego z kim sypia