Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie prawdziwych przyjaciół?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa jak to jest u Was, czy macie takich prawdziwych przyjaciół na których zawsze możecie liczyć cokolwiek by się nie działo? Ja mam kochającego męża, małe dziecko, trochę koleżanek z którymi czasem idę na kawę ale nie mam ani jednej takiej prawdziwej przyjaciółki której mogła bym się zwierzyć ze swoich problemów, na którą mogła bym liczyć zawsze i szczerze to brakuje mi takiej osoby. A jak jest u Was?

Gość gość
Nie mam.kiedyś miałam przyjaciółkę która była skarbem.Wyprowaxzila się baardzo daleko.Urodzila dziecko,zmienila sie,przestala odzywać j czar prysl.Nie umiem sid juz z nikim zaprzyjaźnić. Najwiekszy sentyment mam do ludzi z dzieciństwa i tylko na ich widok czuje niesamowite szczęście. Ale jazdy die zmienil niestety.teraz tobtylko znajomi z dawnych lat.Nie ma fajnego kolezenstwa czy przyjaźni. A szkoda,bo tacy ludzie to skarb

Gość gość
Mam taką z prawdziwego zdarzenia. Poznałam ją w pracy mając 28 lat. Jest starsza o 6 lat . Jest mądra i kochana.

Gość gość
mam i sie nie zawiodłam w potrzebie.

Gość gość
mam, znamy się od dzieciństwa, jedną jedyną ją mam. No i mam kilka dobrych koleżanek, ale tylko w pracy, poza praca się nie spotykamy

Gość gość
kiedyś ktoś b dojrzały mi powiedział,że przyjaciół się 'zdobywa' w młodość,,,niestety ta teza była fałszywa,większość nie przetrwała próby czasu,, natomiast dojrzałe 'przyjaźnie" mają się dobrze,i są to osoby niebanalne i nietuzinkowe,mogę na nich liczyć.

Gość gość
Trudne pytsnie, bo przyjaciol poznaje sie w biedzie. Mam ludzi, ktorym mysle, ze moge ufac, ale mimo lat nie widzialam ich w ciezkich sytuacjach, raczej zawsze z gorki

Gość gość
Prawdziwych przyjaciół wśród ludzi nie ma. Dziś to wiem.

Gość gość
Ja zawiodłam się na tych "przyjaciółkach" tak naprawdę byłam im potrzebna gdy tylko czegoś potrzebowały a gdy ja czegoś chciałam to miały mnie doopie i do tego ta fałszywość i zazdrość o wszystko, odcięłam się i jest mi z tym dobrze mam dużo znajomych z którymi mogę pogadać o pogodzie itp. ale już nie będę z nikim się spoufalać a tym bardziej nikomu zwierzać!

Gość gość
Mam jedną jest normalna skromna dziewczyna niczego nie zazdrości nie obgaduje .Potem mam tylko zwykłe koleżanki zazdrosne o 5 zł więcej wszystkich obgaduja ogólnie nawet nie lubię się z nimi spotykać.

Gość gość
mam- jedna jeszcze z podstawowki i dziecinstwa, jedna z liceum i jedna poznana juz na studiach (trafulysmy przypadkiem do jednego mieszkania) na kazda z nich moge liczyc, nigdy sie nie zawiodlam i ja tez ich nigdy nie zostawilam w biedzie.

Gość gość
Nie mam.

Gość gość
Mam paczkę prawdziwych przyjaciół. Trzymamy się razem od kilkunastu lat. Wiem, że zawsze mogę na nich liczyć, zawsze sobie pomagamy. Nawet na święta, po spotkaniach z rodzinami, widzimy się wieczorami. Co tydzień lub dwa spotykamy się w weekendy, gramy w planszówki, rozmawiamy. Gdy byłam w ciąży straszyli mnie, że przyjaciele pójdą w odstawkę po urodzeniu dziecka- okazało się to nieprawdą.