Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ja tej Lewandowskiej tak nie trawie? :)

Polecane posty

Gość gość

Gdzie wejde Lewandowscy, niedlugo mi zaczna wyskakiwac z lodowki. Czemu tej kobecie nikt nie powie co to umiar? Lubilam ich kiedys, ale juz mi obrzydli. A w tej pani jest co wyjatkowo falszywego, nie zna umiaru i ma w sobie cos odpychajacego. Zaraz mnie obrzucicie kamieniami, ale takie uczucia budzi we mnie ta pani.

Gość gość
mam gdzieś ich oboje; nie interesuje mnie co robią, co jedzą, jak mieszkają itp. itd. Pudelków i innych nie czytam, niemniej wk*****a mnie to, że nie ma dnia bez artykułów o nich czy innych rozenkach na "normalnych" portalach typu interia, gazeta i to na głównych stronach

Gość gość
Zaraz podadzą was do sądu by zarobic ;)

Gość gość
Zazdrość, jest ładną kobieta, zgrabna, osiągnęła sukces zawodowy (sport) ciężka pracą, jest i była porządną kobietą, jest szczęśliwa mężatką i matką, jest lubiana, nie odbiło jej mimo sukcesu ogromnego męża i olbrzymiej kasy, nie jest pustą, prymitywna i prostacką baba.Po prostu zazdrościsz Lewemu kobiety a jej tego ze jest nadal fajna i lubiana kobieta.

Gość gość
dokladnie! robia sie na polbogow i chca by ludzie ich podziwiali a ludzie maja ich juz dosc przez to, ze jest przesyt nimi, gdy byli u Kuby W. to nawet w faktach o ty trabili! jakby to bylo jakies wydarzenie panstwowe, dlatego mam ich dosc.

Gość gość
Mnie takie ploty nie interesują i nie zauważam tego na tych stronach. Widzisz to co ciebie interesuje i przyciąga. Wynika mi z tego że twoim uczuciem jest zwykła kobieca zawiść.

Gość gość
Po prostu zazdrościsz Lewemu kobiety a jej tego ze jest nadal fajna i lubiana kobieta. LOL, a niby dlaczego mam komuś zazdrościć kobiety? :o nie ośmieszaj się. Niech sobie żyją jak chcą, kompletnie mnie to nie obchodzi. I nie chcę być zewsząd atakowany "newsami" o nich. Koleś kopie piłkę, robi to dobrze i tyle. Nie ma co dorabiać do tego ideologii i namolnie wmawiać wszystkim wokół, że powinno ich interesować gdzie mieszka, co je idt.

Gość gość
No troche przesadzają Nie powinni wychodzic poza boisko

Gość gość
Kobieta jak kobieta Nie ma czego zazdrościć Jest zwyczajna

Gość gość
Bo ma kasę urodę i szczęśliwe małżeństwo . Czego ty nie masz.

Gość gość
To, że o nich wszędzie pełno informacji i zdjęć to "wina" reporterów i paparazzi. Pomyślcie, chyba oni sami nie piszą tych różnych artykułów i "nowinek" na swój temat i nie robią sobie fotek z za krzaka ;)

Gość gość
10.04 nie jestem zawistna. I przepraszam Anka ma klase i jest inteligentna? Swoja ,,klase´´ niestety pokazala u Kuby. A zazdrosna nie jestem, bo nie mam o co, sama uprawiam sport, figure mam lepsza od Ani, ktora opracowuje swoje zdjecia, a nazywo wychodzi jak wychodzi naprawde :) Przeszkadza mi to , ze zyjemy w upadlym swiecie gdzie robi sie ze wzyklych ludzi polbogow, wartosci moralne upadaja, licza sie u ludz lajki, pchanie sie nasile gdzie sie da i nabijanie coraz wiecej kasy. Klase to mawe mnie np. zona blaszczykowskiego ktora tez jest zona i matka, a nie ma potrzeby sie tak z tym afiszowac, to jest klasa. Ale wiedzialam, ze posypia sie na mniej hejty, to standart tutaj :)

Gość gość
Zazdrość, zazdroscisz mu kobiety bo swoją nie możesz się pochwalić, faceci to zdobywcy, Lewy nie epatuje ani kasa ani sława, to.media próbują zrobić z nich bogów, oni maja to gdzieś.

Gość gość
10.09 do lewego akurat nic nie mam, wydaje mi sie, ze facet pozostal o dziwo normalny mimo sukcesu. Chodzi tyko o przesyt nimi...

Gość gość
Podbogi i polbogi?

Gość gość
10.08 ale jacy paparazi, oni co chwile sami chodza na scianki, na jaki poratal inforamcyjny nie wejde np. wp, onet o tym sie chcac nie chac dowiaduje. A zdziwie cie, ale te zdjecia ,,z za krzakow´´ to bardzo czesto ustawki, wiem bo sie troche marketingiem interesuje, to tzw. ocieplanie wizerunku.

Gość gość
Bo nie przyjęli cie do swego towarzystwa, bo zazdroscisz Lewemu fajnej, porządnej żony, z którą wszędzie może się pokazać, bo nie są snobami choć media próbują z nich ich zrobić.

Gość gość
10.13 czemu mam mu zazdroscic zony? jestem kobieta :) A Lewy to wydaje mi sie akurat fajny facet, chodzi o przesyt nimi.

Gość gość
Normalni ludzie nie mają nic do Lewandowskiego, osiągnęli sukces ciężka praca, kochają się, mają szczęśliwa rodzine, nie epatuje kasą, wspieraja słabszych tylko ci, którzy im zazdroszczą, bo mo wysiłków, wielkiej kasy nie osiągnęli szczęścia życiowego jak oni.

Gość gość
Normalni ludzie nie mają nic do Lewandowskiego, osiągnęli sukces ciężka praca, kochają się, mają szczęśliwa rodzine, nie epatuje kasą, wspieraja słabszych tylko ci, którzy im zazdroszczą, bo mo wysiłków, wielkiej kasy nie osiągnęli szczęścia życiowego jak oni. x Proponuje czytanie ze zrozumieniem. Ludzie czy uczyli was tego w szkole?

Gość gość
Powtorze, chodzi o przesyt nimi :) Gdyby nie przesyt nie bylo by tak zle, bo kiedys mi tez nie przeszkadzali.

Gość gość
1o.16 noszenie damskiej bielizny nie czyni cię kobieta, jesteś cały czas facetem zazdroszczącym Lewemu sukcesu życiowego zły na niego ze nie zaprosił cie do swego towarzystwa mimo twoich usilnych starań, jesteś snobem zazdrosnym o jego sukces życiowy i o kobietę, z którą on jest a ze swoją wstydzisz się pokazać. Bo masz powody do wstydu, nie chodzi o wygląd a o o osobowość i charakter i obycie jej.

Gość gość
Ale przestane wchodzic na artykuly o nich i luz :) szkoda zycia by sie denerwowac :)

Gość gość
Przesyt? Kto normalny żyjący swoim życiem nie zazdroszczacy innym sławy odczuwa przesyt z powodu obecności innych w mediach? NIKT, tylko ci którzy żyją życiem innych i im zazdroszczą ich życia i sukcesów zawodowych i życiowych i plotkarze.

Gość gość
No widzisz jednak mozna :) Nawet co druga reklama to Lewandowscy :) Niech im sie powodzi i zyja szczesliwie, ale nie pchaja sie wszedzie gdzie sie da :) Bez odbioru :)

Gość gość
gość dziś Abo tylko oni chodzą na te ścianki? Poprostu dostają zaproszenia i z nich korzystają, korzystają z życia, a jestem przekonana że mnóstwo zaproszeń ląduje w koszu. Poza tym sława uzależnia, a skoro są sławni to się nią cieszą. I na koniec, oni są prawdziwymi gwiazdami, on bardziej niż ona ale ona też jest ważną osobą (vip), jest bardzo bogata, może i dzięki mężowi, ale na pewno bardziej zasłużona od Paris Hilton, ktora całe życie jest tylko bogata.. Ania natomiast sama walczyła (dosłownie i w przenośni) i to ona stworzyła Robertowi odpowiedni klimat do tego by poczuł w sobie tą moc ;) skoro są razem "od początku", wspierała go, nie pozwalała się poddać, pomagała żeby się nie zatracił, później żeby nie odbiła mu woda sodowa, a teraz pomaga w tym by dalej szedł do przodu i rozwijał swój talent sportowy, a także by nie popadł w depresję, gdy znowu (poraz setny z rzędu :O) złotą piłkę odbierze Krystianek..itd. itp. (to wbrew pozorom ciężka praca..;)

Gość gość
Oranzady nie reklamuja, to w każdej reklamie ich nie ma:P nadal twierdze, że jesteś zazdrosny a gdybyś wiedzial kogo posłuchali dając imię córeczce to jeszcze bardziej byś ich znielubil , dlatego nie jesteś w kregu ich znajomych właśnie:P mają szacunek do kogoś, kogo latami próbujesz poniżyć i bez kogo tez nie potrafisz żyć a oni za to cię nie szanują. Nie oni jedni.

Gość gość
10.35 wybacz, nic z tego nie zrozumialam :p

Gość gość
Nie zrozumiałeś? A taki inteligentny jestes:P Myślisz, że jak twoi śmieciowu koledzy nie szanują Kobiety to inni też? Szanują ja i podziwiają a ciebie nie szanują przez jej poniżanie, nie powiedzą ci tego, nie wpuszcza cie tylko do kręgu swoich znajomych.