Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie spędzicie wakacje w 2018 roku?

Polecane posty

Gość marawstala
Jeszcze nie wiem, ale za granicę sie nie ruszam...

Gość gość
Portugalia

Gość gość
Polecam http://hotelsuprasl.com/ i Supraśl. To miasto leżące w centralnej części Puszczy Knyszyńskiej. Naprawdę warto się tam wybrać.

Gość gośćlea
Byłam w Chorwacji, w sierpniu pojadę jeszcze w góry.

Gość gość
W mieście czyli w domu, ale organizuje dużo atrakcji dzieciakom, ostanio byliśmy na locie w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach :) byłoooo mega. Niedługo idziemy na park trampolin, niestety w tym sezonie przez remont nie mogę sobie pozwolić na takie przyjemności w postaci wyjazdu

Gość credopee
do Turcji, znajomi byli rok temu i jak widzieliśmy zdjęcia to jak w bajce. Dlatego w tym roku zarezerwowałam nam wyjazd. Lecimy z tego biura co znajomi z Coral Travel, bo wszystko było w porządku z organizacją, pobytem i cena bardzo atrakcyjna

Gość gość
U mnie znowu padło na Hiszpanię, jakoś najlepiej mi się tam udaje odpocząć i odciąć od zgiełku codzienności. Ofertę wakacyjną wykupiłam w biurze www.kostravel.pl gdzie zawsze mają coś ciekawego w zanadrzu.

Gość gość
Na wakacjach byłam w Bułgarii w prezencie od chrzestnej dostałam wyjazd na obóz młodzieżowy z buta. C***a trafiła w dychę. Już postawnowiłam że na 2 rok też jadę odkładam pieniądze na wakcje

Gość gośćdoloro
my byliśmy w Tunezji. Zawsze marzyłam, by tam pojechać i udało mi się :) Widoki jak w bajce, pyszne jedzenie, suepr klimat. Taki wypoczynek to jest wypoczynek. Co do biura to mogę polecić coral travel my z niego lecieliśmy i biuro wywiązało się z oferty, było świetnie, zgodnie z ofertą

Gość sweddros
o dobrze, że piszesz o tym coral travel, bo ja właśnie u nich znalazłam mega promocyjną ofertę na zimę 2019 do Turcji i się zastanawiałam. Hotel na zdjęciach mega, oferta też super, zastanawiałam się jak z biurem. Ale jak psizesz że było fajnie super na wakacjach to chyba nie ma co się bać :)