Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę sobie poradzić

Polecane posty

Gość gość

z faktem że on mnie nie chce i nie kocha gdy ja bym mu cały świat oddała jak sobie wybić go z głowy ? dużo czasu już mineło a ja jestem ciągle w go/wnie

Gość gość
odwieczny problem - w ty największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. Nie da się zmusić nikogo do uczuć. Mogę ci tylko współczuć, ze źle ulokowałaś swoje

Gość gość
Jakubie nie pierwszy i nie ostatni raz zostałeś odrzucony przez kobietę, ale teraz masz przecież narzeczoną, wiec dlaczego jesteś smutny?:P

Gość gość
Właśnie dlaczego? I dlaczego przebierasz się za kobietę?

Gość gość
zachowujesz się dziecinnie... chyba że masz 11 lat to zignoruj to co piszę. Dlaczego na siłę chcesz coś z kimś robić? jestem facetem i według mnie powinnaś go popierdolić raz na zawsze, każdy dzień to nowy rozdział w życiu i jeżeli chcesz być kimś na poziomie to zamykaj stary i zostawiaj za sobą. Nawet dziś wez koleżanki gdzieś na piwo zacznij się cieszyć życiem. no chyba że masz 11 lat to weż poduszkę i rycz w nią przez miesiąc.

Gość gość
A powiedział że Cię nie chce chociaż?

Gość gość
no w sumie nie wprost ale tak

Gość gość
Czyli jak?

Gość gość
jprd. jesteś naiwna i dlatego każdy się tobą bawi. Dobra życiowa rada, weż dziewucho walnij se setkę wódy , zapal papierosa idz na jakiś klub a jutro mi podziękujesz.. Inaczej zostaniesz naiwną skromną myszka...

Gość gość
tyle ze mi cluby przyjemnosci nie sprawiają , pytałam jak sobie dać spokoj a te teksty te jestem glupia czy naiwna są zbędne

Gość gość
Kubuś daje rady sam.sobie?Od lat jest w związku;) z fantomem Eli, ale każdy ma związek na jaki go stac:P a teraz czuję się odrzucony i nie chce słyszeć słów prawdy o sobie?.8

Gość gość
Słuchaj ja nikogo nie obrażam a pomagam, na tym to polega chyba nie? Byłem w takiej sytuacji nieraz i zrozum że ten fakt który cię trapi zalega ci w głowie jak napompowany balon. musisz wyjść do ludzi zobaczyć świat inaczej i pchnąć ten balon drugim wypełnionym dobrymi i wesołymi akcjami. Niekiedy mam wrażenie że pomyliłem powołania psychologa ale nie ważne jestem tylko mechanikiem. Tak że rób co chcesz ale do puty mnie nie posłuchasz to ci nic nie pomoże amen.

Gość gość
ale ja sie nie zamykam na ludzi , na inne zwiazki tak ale czesto jestem wsrod znajommych raczej wesola tylko po prostu mnie to od srodka rozjebuje

Gość gość
Zacznij sypiać z innym, któremu ufasz. Niestety kobieta zakochuje się po seksie, a facet przed.

Gość 3maj SIE
ale ja sie nie zamykam na ludzi , na inne zwiazki tak ale czesto jestem wsrod znajommych raczej wesola tylko po prostu mnie to od srodka rozj**uje Weż wyjdz na ulice i głośno krzycz, P*****le cie (tu imię chłopaka) przyjdz i napisz czy ktoś wezwał policje, jeżeli nikt nie wezwie to znaczy że to było bardzo słabe a ciebie dalej będzie roz******lać od środka. szkoda idę już bo muszę, ale dobrze radze, rozrywka,rozrywka,jeszcze raz rozrywka w publicznym miejscu a ożyjesz...