Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cataleya

Zrozumieć faceta

Polecane posty

Gość Cataleya

Hej faceci uparcie twierdzą, że kobiety są skomplikowane i jako kobieta się nie wypieram. Bywamy niekonsekwentne, chcemy jedno, robimy drugie a myślimy trzecie, sama tak mam. Jednak jako singielka w ostatnim czasie zajęłam się studiowaniem mężczyzn. Nie chodzi o to, że szłam do łóżka z każdym napotkanym, jak zapewne wiele osób zaraz sobie pomyśli, ale bardziej chodzi mi o ich psychikę i sposób podrywania kobiet. Znam pewnego faceta od roku, niedawno rozstał się z dziewczyną no i jako dwoje singli rozkminialiśmy swoje nieudane życie uczuciowe. Otworzył się przede mną i chyba sam się tego wystraszył, że pokazał mi swoją wrażliwą stronę, w której zapewne jego była się zakochała. Powiedziałam mu, że zmieniłam swoje zdanie o nim, bo zawsze miałam go za takiego chłopaka hej do przodu co to nie on, a nagle poznałam go z innej strony. Po jakimś czasie, chyba się wystraszył, że mogłoby coś między nami być i uznał otwarcie, że woli bym miała o nim zdanie jako typ chama za jakiego się uważa, bo taką rolę łatwo mu grać. Pytanie do płci męskiej zwłaszcza: Dlaczego wolicie udawać w towarzystwie, czy to przed kobietami czy kolegami chamów i cwaniaków, zamiast kiedy trzeba po prostu pokazać tą wrażliwszą stronę? Według mnie ukrywacie że coś was rani albo porusza i zbywacie to kiepskimi rolami towarzyskich klaunów lub cwaniaków i buraków...Zachęcam do wypowiedzi;)

Gość gość
No chyba nie sądzisz,że w sobotni wieczór na forum dla kobiet i to forum raczej żałosnym,są jacyś faceci :-D pewnie są jakies namiastki tzw.c**eczki,c***y czy jak ich tam zwał,ale zapewniam cię,że facetów w tym sensie o ,który ci chodzi,to tutaj nie znajdziesz:-D

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia, napisz więcej.

Gość Cataleya
Próbuję zrozumieć dlaczego faceci grają: dupków, chamów, klaunów. Czy jak facet jest dla mnie wredny chociaż wiem że mu się podobam bo mi to mówił, to znaczy że broni się przed uczuciami do mnie czy o co mu dokładnie chodzi?