Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam powodzenie tylko u dojżałych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Jaka może być tego przyczyna że młodym dziewczynom się nie podobam, wręcz co niektóre potrafią ze mnie szydzić. W najlepszym wypadku mogę liczyć na koleżeńską relację. A starsze (30-40lat) wręcz nachalnie mnie podrywają, składając bezpośrednie propozycje, jedna nawet na imprezie u znajomych włożyła mi język do ucha i zaczęła bawić sie rozporkiem.

Gość gość
Następny bajopisarz. Słownik sobie lepiej kup. "Dojżałych", Boszszsz...:O.

Gość gość
Nie jestem, polonistą tylko zwykłym mechanikiem w dość dużej firmie, z resztą po co miał bym kłamać, nie jestem z siebie dumny i wcale nie cieszy mnie taki stan rzeczy.

Gość gość
Może staro wyglądasz i dlatego u młodych nie masz szans. Haha. A stare lecą na ciebie bo może chcą się dowartosciowac wiedząc żeś młodszy.

Gość gość
gość dziś jest dokładnie odwrotnie, choć mam 23 lata, bardzo często muszę pokazywać dowód kupując fajki czy alkohol. Z urody jestem raczej przeciętny, choć uprawiam sport, co po mnie widać.

Gość gość
Kolejny temat tego samego zboczeńca.

Gość gość
Dojrzale w sensie emocjonalnym wola porzadnych mezczyzn, chlopakow bo czesto sa juz skrzywdzone przez wielu burakow.

Gość gość
dziś Ale większość z nich nie jest dojrzała emocjonalnie, ze względu na zachowanie które już opisałem, choć są oczywiście wyjątki. Ale po za tym możesz mieć racje staram się być dla każdego miły, jestem skromny, troszkę nieśmiały. Co w połączeniu z dziecinną urodą może je kręcić.

Gość gość
Chciałbym mieć powodzenie u dojrzałych kobiet

Gość gość
a ja wolał bym u młodych, nie wyobrażam układania sobie życia z rozwódką pod 40 z dzieckiem, choć jak już wcześniej pisałem są wyjątki, ale generalnie to jest z nimi tragedia.

Gość gość
Pali i pije, co nedzny nieudacznik haha nasrac na takie gowno jak palacz albo alkoholik bym nie chciala :D

Gość gość
Tylko młode się mną interesują

Gość gość
dziś No tak bo w kraju sami, abstynenci. Z resztą wypijam może 2-3 piwa tygodniowo, coś mocniejszego wypije raz w miesiącu, nie mam po prostu czasu na imprezowanie bo uczę się zaocznie. Mam dosyć swojej roboty nie chce całego życia spędzić wymieniając koła w ciężarówkach i słuchać jęczenia szoferów. Marzę o pracy w energetyce, bo robota ciekawsza a i kasa lepsza, no ale trzeba kończyć kursy żeby w ogóle o tym myśleć. A co do palenia no cóż święty nikt nie jest i tak znacznie ograniczyłem paczka starcza mi na 3-4 dni.

Gość gość
dziś a może sama się pochwalisz zawodem skoro innych wyzywasz

Gość gość
"Pali i pije, co nedzny nieudacznik haha nasrac na takie gowno jak palacz albo alkoholik bym nie chciala smiech.gif" XXXX No i w czym widzisz problem, zakompleksiona istoto, masa ludzi sukcesu pali i nie wylewa za kołnierz. Wyjdź z domu, przejedź się czasem po mieście ludzie w furach za 100 tyś palą fajki.

Gość gość
Dokladnie. Je/bac smierdzacych alkoholikow i palaczy :D co za przyglupy to rece opadaja

Gość gość
"Ludzie sukcesu" wez do psychiatry idz tepaku

Gość gość
wyjdźcie ze swoich jaskiń pustaki. Te szampany i whisky po kilkaset zł za butelkę to kto kupuje ? przecież nie żul spod trzepaka.

Gość gość
Abstynent to najlepszy mistrz. Takich niesamowitych ludzi w polsce sie nie spotka, oprocz mnie :D

Gość gość
Niewazne swinio, bogaci tez moga byc smierdzacymi alkoholikami i palaczami, sram na takie gowna

Gość gość
DojRZałych "RZ" aż oczy bolą...

Gość gość
skąd ta niechęć do alkoholu ? jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa :)