Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam owulacje mimo tabletek antykoncepcyjnych ?

Polecane posty

Gość gość

Dziś biorę 11 dzień tabletki antykoncepcyjne, zaczęłam w dniu krwawienia , są to jednoskładnikowe tabletki (oprocz tego biore lek na niedoczynność tarczycy , ale to podobno nie koliduje). Wypadaja mi wlasnie dni plodne, tabletki powinny je zatrzymac a ja mam 36,9 stopni, śluz jak przy owulacji, lepsza cere jak zawsze przy owulacji...

Gość gość
to tak jak prezes:D

Gość gość
proszę o wypowiedzi osób które maja na ten temat jakąś wiedzę

Gość gość
kiedy ostatni raz miałaś klienta na seks?

Gość gość
dziś podszyw

Gość gość
Nie ma się owulacji przy tabletkach anty. Jeśli bierzesz je regularnie. Jeśli chodzi o jednoskładnikowe to które bierzesz? Cezarette, azalie?? Przy nich często się krwawi. Brałam jednoskładnikowe, gdy karmiłam piersią. Te tabletki to jakaś porażka. Miałam okres, 7 dni spokoju i zaś płaciłam przez 7 dni. Brałam tylko dwa msc.

Gość gość
Biore vines , biore je codziennie o tej samej porze, czasem 15/30 minut wczesniej lub pozniej ale to tylko pare minut różnicy , nie biore antybiotykow , nie wymiotowalam, a jednak owulacje mam... Mam wszystkie objawy znam swoje ciało i na 99 % to owulacja

Gość gość
I nie mam skutków ubocznych, miałam nudności przez pierwsze 2-3 dni ale ustały , nie mam plamienia , jedynie ten śluz przez owulację teraz..

Gość gość
No to nie wiem dlaczego nie bierzesz dwu składnikowych? Raczej nie powinno być owulacji no ale różnie bywa.

Gość gość
jestem uczulona na dwu składnikowe

Gość gość
Nie jestem uczulona, tylko takie mi przepisala lekarka , że trochę łagodniejsze są dla organizmu

Gość gość
Wydaje mi się, że teraz te tabletki anty SA wszystkie na swój sposób bezpieczne. Ja brałam bardzo długo dwuskładnikowe około 10 lat. Potem przerwa bo dzidziusia chciałam jak zaczęłam karmić piersią to te jednoskładnikowe brałam no ale plamilam po nich więc wyrzuciłam je do kosza. Teraz nic nie biorę. No mi nic nie było. Nie tyłem nie czułam się zle. Ale bywa różnie są te zakrzepicę itd. powinno się zrobić badania przed braniem tabletek ale tak naprawdę lekarze przepisują tabletki na pałę i już. Może ci się ureguluje. Może trzeba kilku cycków i wszystko się unormuje.

Gość gość
Ostatnie badanie naukowców że tabletki antykoncepcyjne powodują raka ale na coś trzeba umrzeć. Dlatego nigdy nie brałam a podczas każdego badani cipki jest mąż i to mąż pytał o nieszkodliwą antykoncepcję. Ginekolog podczas badania mnie odpowiedział że tylko prezerwatywy i kalendarzyk bo nawet spirala powoduje beztlenowce! Wiem że jesteście zacofane i wstydzicie się swych facetów a intymność macie wyłącznie z ginekologiem ciemnota bo mamy prawo do obecności podczas badań i zabiegów. Mąż wspierał porody bo CC często są komplikacje zdrowotne!

Gość gość
Gość 22:30. Mąż, mąż, mąż. Mąż jest jekims Bogiem twoim? Jak zmieniasz tampona to też jest przy tobie i trzyma cię za rękę?? Myślisz, że tylko twój mąż wspierał cię przy porodzie?? Poza tym myślę, że to ty jesteś zacofana jak mówisz że ginekolog bada ci cipkę.

Gość gość
Poza tym antykoncepcja typu kalendarzyk to dopiero ciemnogród.

Gość gość
2017.12.09 Wklejasz dokladnie ten sam tekst we wszystkich tematach, masz jakas obsesje? O co ci chodzi, tekst jest kompletnie od rzeczy.

Gość gość
ja stosuję od kilku miesięcy pigułki vines i lepiej trafić nie mogłam, te tabletki nie dość,że idealnie zabezpieczają, to jeszcze dodatkowo , nie mam po nich żadnych skutków ubocznych, no, rewelacja

Gość gość
przy tym rodzaju tabletek musisz je brać dokładnie o tej samej godzinie. Jak spóźniłaś się więcej niż 3 to normalne, że nie zadziałały