Gość mijj Napisano Grudzień 11, 2019 Ja mogę Ci z pełnym przekonaniem polecić firmę www.safedoor.pl. Montowali drzwi Porta w naszym domu na obrzeżach miasta i jestem z nich bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grita Napisano Styczeń 9, 2020 a ja postawiłam, na drewno i powiem Wam, że nie dość, że wyglądają super to jeszcze spełniają wszystkie inne niezbędne funkcje. zamawiam drzwi sosnowe, takie robione pod wymiar i na indywidualne zamówienie. Jeśli chodzi o sklep to wybrałam Kris Drzwi i nie żałuję. Terminowa dostawa, sprawny montaż i niewysokie ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polinka Napisano Styczeń 27, 2020 Polecam w zakresie dystrybucji drzwi różnych producentów oraz usług montażowych – firmę DobreDrzwi.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuizaGóra 0 Napisano Październik 27, 2023 mam stalowe z KMT i uważam, że są najlepsze. Mocne i solidne, ładne i dodatkowo energooszczędne. Dużo modeli do wyboru w różnych cenach więc można śmiało wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arabika 1 Napisano Listopad 16, 2023 (edytowany) Teraz wraca moda na ozdobniki przy drzwiach, dlatego warto zwrócić uwagę na wybór wizytówki ... Okazuje się że jak chcemy posiadać solidną, mosiężną wizytówkę do drzwi to warto poszukać takiej, choćby w Internecie! Osobiście takie produkty znalazłam niedawno na stronie sklepu: artdeco Poznań Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Google Edytowano Listopad 16, 2023 przez Arabika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach