Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Cytat dniaa

Polecane posty

Gość gość
One są na baterię, nie widzę przewodu do kontaktu, a może na baterie ile wytrzymują, i jak je włączaasz pilotem?

Gość gość
Czyli aby zapalić musisz na drabinę wchodzić :p

Gość gość
U mnie jest gdzieś 2,5 metra, nie zdało by egzaminu, było by tak, zapał światło poczekaj drabinę wezmę, ogólnie ładne te lampki, wolałbym na tych linkach dwie idą od ściany do ściany i można wpinać je, przemówić, nie ma takich kształtów tych lampek, jak ty masz.

Gość gość
I można je przesówać

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
❤️

Ale to są ledowe światła, mało energii zuzywaja. A baterie też nie są drogie. Wlaczysz na noc niech się świecą, rano możesz sobie je wyłączyć. Poza tym kabel jest dłuższy od włącznika, także spokojnie mógłby zwisać gdzieś za zaslona, nawet gdybyś miał naprawdę wysokie sufity, wystraczyloby jakieś krzesło i na pewno byś sięgnął.

Gość gość
Jak nie pisałem wcześniej, byłem w manufaktórze napisze ci coś, wracam ładna kobieta gustownie ubrana, idę za nią w tym samym kierunku, a ona wsadza sobie rękę do tyłka przez spodnie z tyłu i grzebie sobie w pupie, normalnie mnie zaszkowało. Niby ładna ubrana jak lala a tu takie zachowanie, nawet nie odwróciła się czy ktoś za nią idzie, ludzie przy Piotrkowskiej też chodzili co ty na to.