Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pokupowałyście już prezenty dla rodziny?

Polecane posty

Gość gość

Czy pokupowałyście już prezenty dla rodziny?

Gość gość
Tak, dla wszystkich już prezenty kupione, ale chciałabym coś jeszcze wymyśleć dodatkowo dla narzeczonego bo on wie co dostanie (sprzęt komputerowy, ja się nie znam więc musiałam z nim przegadać co by chciał). Mam jakieś 100 zł i chciałabym coś bardziej symbolicznego, ale wyczerpalam już pomysły przez kilka lat związku na drobiazgi do tej kwoty. A perfumy co roku daje mu matka hahah

Gość gość
Drobiazg za 100 zł?? Wolne żarty :D

Gość gość
w sensie, że 100 zl na drobiazg to dużo czy mało? zastanawiałam się nad koszulką alkopoligamia (lubi słuchać mesa i fajną mają linię odzieżową) no i jedna taka koszulka przy promocji to już 100, więc wcale nie mam dużego wyboru. Nie jestem zbyt bogata ale kocham robić prezenty i zawsze staram się kogoś na prawdę uszczęśliwić

Gość gość
daj mu swoje obsikane majtki

Gość gość
tak, przez internet i ktos odebral moja paczke z paczkomatu ale jaja !

Gość gość
NIC KUR/WA, święta to ściema aby debili wpakować w długi, koniec

Gość gość
Powoli już prezenty są kupowane i pakowane, bo nie lubię zamieszania na ostatnią chwilę. Dla mamy perfumy zamówiłam wczoraj, więc lada dzień powinna przyjść paczuszka z goia.pl bo tam zawsze zamawiam perfumy. Mam nadzieję, że w tym roku wszystkie prezenty będą trafione :)

Gość gość
Tak ja kupiłam mężowi zegarek w https://minuta.pl/ mają bardzo fajny asortyment, gorąco polecam

Gość Natalia1991
Tak, ja już wszystko mam pokupowane. Nie lubię tak na ostatnią chwilę. Dla dzieciaków mam słodycze, zabawki i listy od Mikołaja ze strony https://www.listymikolaja.pl/ , a dla męża bilety na mecz ulubionego zespołu piłkarskiego. Myślę, że wiadomości pd świętego ucieszą maluchy, a mąż będzie również zadowolony.