Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoriaxoxo

tabl.antykoncepcyjne a leki na stany depresyjne

Polecane posty

Witam, potrzebuje kupic lek na stany depresyjne(chyba nie musze tłumaczyć co to) , tylko że biore tabletki antykoncepcyjne i nie chce iść do lekarza i mówić mu że potrzebuje takie tabletki (tym bardziej ze sa niektóre dostęne bez recepty )ale mogą takowe tabletki osłabić skutecznośc antykoncepcji..a nie chce zeby mój parter wiedział ze je biore i pytał dlaczego nagle stosujemy drugie zabezpieczenie itp..A więc znacie tabletki takiego typu które dostane bez recepty i nie osłabią antykoncepcji ? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi

Gość gość
Polecam zmienic partnera jesli boisz mu sie powiedziec, ze bierzesz tabletki. To chore :o

Gość gość
Ja brałam psychotropy i stosowałam antykoncepcje hormonalną i było wszystko ok :)

Gość gość
czyli jestes dzieckiem :D

Gość gość
duzo tych leków było nie pamietam ile mocloxil , anafranil, rexetin efevelon,Hydroxyzinum VP itp. u mnie nie obniżały działania antykoncepcji hormonalnej.

Gość gość
Deprim to g.. polecam Hydroxyzinum VP tylko na recepte

Gość gość
wiktoriaxoxo dziś po prostu nie chce o tym mówić nikomu..daruj sb zbedne komentarze x Tyle wystarczy. Sama sie podsumowałaś swoim szczeniackim zachowaniem i pyskówką. 2. Dzieckiem jestes poki cie mamusia utrzymuje i nie utrzymujesz sie sama.

nawet jesli musiałabym isc do lekarza po tą recepte i mu powiedzieć to i tak jestem w d***e bo jestem za granicą i nie dogadam sie tutaj..

utrzymuje sie sama;) pracuje i mieszkam w niemczech, masz jakis problem ? to s********j bo nie mam zamiaru z tobą dyskutować, dyskusja jest na inny temat:) wiec daj mi spokój

Gość gość
To może wypróbuj jakies ziołowe tabletki na uspokojenie i zobaczysz jak się bedziesz czuła po nich

nwm czy mi to coś pomoże ale może spróbuje.. przemyśle to.. w najgorszym wypadku przeprowadze szczerą rozmowe z chłopakiem o tym

Gość gość
wiktoriaxoxo dziś nawet jesli musiałabym isc do lekarza po tą recepte i mu powiedzieć to i tak jestem w d***e bo jestem za granicą i nie dogadam sie tutaj.. Zgłoś wiktoriaxoxo dziś utrzymuje sie samaoczko.gif pracuje i mieszkam w niemczech, masz jakis problem ? to s********j bo nie mam zamiaru z tobą dyskutować, dyskusja jest na inny tematusmiech.gif wiec daj mi spokój x Tę* receptę, a nie tą. Tobie nie ziółka, a izolatka :o

Gość gość
O moj borze, to takie okropne, moj chłopiec dowie sie ze biorem tabletki antykoncepcyjne!! Ratujcie! wstydze sie. On nawet nie wie, ze mam okres. Matko, dziecko do nauki, a nie za seks sie bierzesz

on wie ze tabletki anty biore... nie chce zeby wiedział o lekach na stany depresyjne :) a to róznica :) nie wtrącaj sie :)

Gość gość
Widać, że boisz się, że cie wystawi do wiatru jak dowie się z kim ma do czynienia. Nie przejmuj się i tak wyszłoby na jaw. Skoro nawet tutaj na forum ku/wisz jak stary menel spod monopolowego.

jest ze mna 3 lata wiec wiem ze mnie nie zostawi ;) widze ze bardzo mnie kocha i mu zalezy, pokazuje mi to na kazdym kroku :)

Gość gość
Nie chcesz powiedzieć własnemu facetowi, z którym uprawiasz seks (więc teoretycznie powinnas go kochac i on ciebie tez), że jesteś chora psychicznie? No tak. Faktycznie. Dojrzałość i dorosłość aż od ciebie bije. :)

Gość gość
wiktoriaxoxo dziś jest ze mna 3 lata wiec wiem ze mnie nie zostawi oczko.gif widze ze bardzo mnie kocha i mu zalezy, pokazuje mi to na kazdym kroku usmiech.gif x Tak bardzo ci to pokazuje, ze az panicznie boisz sie powiedziec mu prawdy. Coz za zaufanie masz do niego :D

nie jestem chora psychicznie :) stany depresyjne to nie jest odrazu depresja , nie chce sie zabić ani nic :) nie wiesz to sie nie wp*****laj :) bo z anonimka to każdy potrafi cisnąć po kimś :)

Gość gość
weź się odczep od autorki co cie to tak boli że nie chce o tym mówić swojemu chłopakowi? ja leczyłam się na to paskudztwo 10 lat albo i dłużej nie chciałam mówić o tym mężowi, i nikomu innemu wstydziłam się. Widać że gó*no wiesz na temat tej choroby nie chorowała(e)ś nigdy na to? to sie ciesz bo to straszna choroba.

Gość gość
Kolejny dzieciak na kafe zaklada temat o tabsach. ciezko isc do lekarza po recepte? :o

Gość gość
wiktoriaxoxo dziś nie jestem chora psychicznie usmiech.gif stany depresyjne to nie jest odrazu depresja , nie chce sie zabić ani nic usmiech.gif nie wiesz to sie nie wp*****laj usmiech.gif bo z anonimka to każdy potrafi cisnąć po kimś usmiech.gif x jak dojrzale, "w*********j". Klasyczne odzywki dzieciaków, gdy kończą im sie argumenty. W dodatku uwaza, ze depresja to tylko "myslenie o samobojstwie". Porażka :D