Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam być najważniejszą osobą w jego życiu ale nigdy nie będę bo ma córkę

Polecane posty

Gość gość

a nawet 2. A ja naiwna i głupia się zakochałam :(

Gość gość
A od kiedy dzieci przeszkadzają w miłości? :) jesli żyje sam tzn. bez kobiety i zakochał sie w Tobie, to jaki masz problem? No, chyba że córeczki nie lubią Ciebie ;)

Gość gość
To tylko dobrze o nim swiadczy, ze corka jest dla niego najwazniejsza. A ty musisz byc 'najwazniejsza' jak mala dziewczynka? Ty masz byc jego partnerka, a zachowujesz sie jak dziecko, zadajace skupienia uwagi na sobie.

Gość gość
wiele kobiet dla wygodnego życia nie chce mieć własnych dzieci, ale żeby od razu narzekały na faceta, który ma jednak społeczny kręgosłup moralny i chciał dzieci tylko niestety żona okazała się nieodpowiedzialna i zostawiła ich , to taka też nie jest dla niego, właściwie to nawet nie wiadomo czego od życia chcą te współczesne kobiety, przecież do sierocińca ma oddać?

Gość gość
Od kiedy posiadanie dzieci robi z kogoś dobrego, moralnego człowieka? Nie osmieszajcie się :o

Gość gość
Od początku istnienia świata , dzieci są podstawą w życiu rodziny.

Gość gość
Nikt nie powiedzial, ze posiadanie dzieci robi z kogos moralnego czlowieka, tylko podejscie do tychze dzieci, czyli fakt ze sa dla rodzica najwazniejsze, nawet gdy pozna nowa partnerke. Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Gość gość
Trochę to niedojrzałe podejście."Chciałam być najważniejszą osobą w jego życiu" - nie możesz mieć człowieka na wyłączność, każdy ma jakieś ważne relacje w życiu, więzy rodzinne. Inna jest miłość do dziecka, a inna do ukochanej osoby- chcesz konkurować z jego córkami? Ile ty masz lat? No ale jeśli dla ciebie to duży problem to dokładnie przemyśl czy chcesz wejść w ten układ bo facet z dzieckiem to układ wiązany , dziecka nie da się wymazać.

Gość gość
To jakis dzieciorob moze ma wiecej

Gość gość
"To jakis dzieciorob moze ma wiecej" xxx A on te dzieci to ma z jedną kobietą, czy każdą córkę z inną?

Gość gość
A co to ja wrózka jestem ?

Gość gość
Pytanie do autorki tematu. ONA chyba wie z kim jej ukochany ma dzieci.

Gość gość
Dlatego najlepiej jest wiazac sie z kims bez zobowiazan i tyle w temacie Byly tu juz na kafe podobne tematy Bardzo czesto kobiety sie zalily na facetow ktorzy mieli wlasnie juz dzieci Ciezko jest takiemu dogodzic"..

Gość gość
Kobieta z dziećmi jest mniejszym problemem niż mężczyzna z dziećmi. Dzieci zawsze są przy kobiecie i nie konkurują z nowym wujkiem a wręcz przeciwnie zazwyczaj chcą nowego tatusia a dzieci mężczyzny zazwyczaj są z matka i nowej mamusi nie potrzebują, maja tylko pretensje, ze nowa kobieta tatusia odbiera im ojca. Facet z dziećmi to porażka bo większość świątecznych imprez spędza z była żona i z dziećmi.

Gość gość
Zawsze będziesz na końcu łańcuszka osób ważnych, chyba, ze zajdziesz w ciąże i wtedy Ty i Twoje dziecko będą najważniejsze.

Gość gość
W tym problem, że czyjeś dzieci nigdy nie będę twoje a dzieci kochanki z reguły są złośliwe bo ojciec może być toksyczny co wyjaśnia, że zostawił rodzinę na pastwę losu i ma gdzieś co się z nimi dzieje wybierając inną do życia. A ta inna skoro wie o jego dzieciach też jest chora psychicznie

Gość gość
Jedyne wyjście traktować go jak przyjaciela, bo poniekąd chciał się z tobą przespać mimo tego, że masz dziecko z kimś innym. Założenie rodziny w tym przypadku kończy się statystycznym upadkiem rodziny

Gość gość
Zaszła w ciążę, bo ćpala a on nosił jej kreskę,gdy zrobiła z jednym dwoje życie jej upadło na kolana. Postanowiła zrobić z innymi to samo aż z desperacji żeby związać mężczyznę bez jego wiedzy postanowiła zajść w ciążę aż dwa razy. Kobieta taka nie jest delikatnie mówiąc dobrym materiałem nawet na suke przy barze bo to tylko kłopot, ponieważ zrobi wszystko by zająć w ciążę żeby coś z tego mieć i nie liczy się zdanie partnera. Manipuluje mężczyznami

Gość gość
Kobiety przestały być przyzwoite i nie szanują się. Dziwki jednym słowem. Kasyna burdeli i lombardy to ich miejsca patologii. A używki to narkotyki a nawet. Mężczyzna jest czasem żenujący, ale kobieta jest też bez wini

Gość gość
Zajdz w ciąże z mim i wszystko sie zmieni. Dziecko najbliżej mężczyzny staje sie najważniejsze a tym samym jego matka.

Gość gość
pytam Autorki a jak sama będziesz miała dzieci to twój mąż będzie się już nie liczył? nie mozna porownywać corki do swojej kobiety bo to inne kategorie są, ale corka można się posłużyc by dana kobieta się odczepiła>:)

Gość gość
osoby, które karcą autorkę chyba nigdy nie spotykały się z facetem,któy ma córkę. Dziewczyna ma obawy i słusznie, nigdy nie będzie najważniejsza. 00:25 nie wiesz co mówisz. Proponuję ospotykać się z takim tatusiem i wróćić tu aby ocenić jak to jest jeść romantyczną kolację w towarzystwie rozbrykanej kilkulatki lub na chwilę przed dawno planowanym, wspólnym wieczorem odebrać telefon, że z tego nici bo dziecko jest chore ;-) ciekawe ile starczy Ci pokładów wyrozumiałości, cierpliwości. Za najmniejszą skargę usłyszysz, że Jesteś egoistką. Prawdziwa próba zacznie się jak zamieszkacie razem. odradzam. Wybij to sobie z głowy jeśli już nie Jesteś w stanie tego zaakceptować.

Gość gość
Dlatego pisze bo mam obawy. Już w wakacje tak było, on dużo pracuje, raz roku ma krótki urlop, 8 dni, myślałam że gdzieś wyskoczymy razem pierwszy raz ale oczywiście nic nie wyszło bo pojechał z dziećmi. Jest mi przykro że nigdy nie będę dla niego najważniejsza.

Gość gość
Tez byłam córeczka tatusia, ojcowie kochają swoje córeczki, tak było, jest i będzie i żadna kobieta z nimi nie wygra, to instynkt ojcowski.

Gość gość
Jesteś durna egoistyczna, która chce być ważniejsza dla mężczyzny od jego dziecka, Pogonilatem cie błyskawicznie ba jego miejscu, ale faceci są głupi, myślą fiutem, na szczęście nie wszyscy.

Gość gość
gość dziś xxx 1000000% racji. Autorko uciekaj póki czas bo będzie tylko gorzej.

Gość gość
Tak chce być najważniejsza kobieta w jego życiu i nie widzę w tym nic złego. Łatwo powiedzieć uciekaj kiedy serce jest głuche i głupie.

Gość gość
ile córki mają lat???

Gość gość
14 i 9 więc już nie małe

Gość gość
jeśli naprawdę go kochasz to najlepsze wejście to zajść z nim w ciążę, nie ma syna a jak uda się syn to będzie w 7 niebie. a wy będziecie wtedy najważniejsi to będziecie potrzebować najwięcej uwagi ale proponuję najpierw ślub jednak