Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jaką max prędkością jechaliście na autostradzie?

Polecane posty

Gość gość

303 km/h elektroniczny licznik Panamera Turbo 2014 rocznik, A4 Kraków - Katowice

Gość gość
to było w grze komputerowej .,,. A w realu ?

Gość gość
To było jak najbardziej w realu, dla nie wszystkich w tym kraju marzeniem jest zdolność do kredytu hipotecznego, niektórzy mają swoje firma i stać ich na 520 konne auta więc spasuj polaczku etatowy zazdrośniczku

Gość gość
239 km/h, Jaguar X-type. Autostrada w Niemczech (kierunek Hamburg Wroclaw) bez ograniczenia szybkosci.

Gość gość
A w pl Jaguarem nie próbowałeś? Często na A4 i na A2 są takie ciągi kilku km bez dużego ruchu, 0 radarów, dobra droga, siatki dla zwierząt, prawie zero patroli. Dawać śmiało. W PL też można. Potrafisz Polska :D

Gość gość
Vectra B 2000 rok 2.5 V6 benzyna 170 koni Cisnąłem 220 km/h, przez dłuższy czas, jakieś 30-40 km i nie miałem pedału w podłodze:P

Gość gość
No i oto chodzi Polska jeszcze nie zginęła póki my żyjemy, autostrada jest do za........... . Najgorsi co Ci co osobówką wyprzedzają 2 min i jadą prawym pasem 110 - 120 kmh, czasem 1 gość lewym pasem jadąc 120 km/h wyprzedza 50 m przed nim jadącego prawym pasem kierowce jadącego 115 km/h. I weż tu człowieku leć 200 - 250, nerwy gwarantowane...

Gość gość
Dodam od siebie ,że najwolniej jeżdzą kobiety i zielone listki... zgroza

Gość gość
Do @ 16:27: pierwsze slycze, ze w Polsce sa trasy bez ograniczenia szybkosci? A nawet gdyby, z mojego doswiadczenia polskie drogi jakosciowo nie nadaja sie na taka szybkosc.

Gość gość
jezdzisz jak burak stąd te nerwy

Gość gość
Do 16.40 Jest ograniczenie do 140 km/h i co z tego? Sorry (ja z pierwszego postu 303 km/h), lato, świt, 0 ruchu, dobre warunki atmosferyczne, kierowca trzeżwy, wyspany, auto sprawne techniczne, prosta bez zakrętów czasem 2 pasy, czasem 3 pasy, auto 520 km i co? Mam 140 jechać? zasnął bym z nudów, 250 km/h to prędkość przelotowa, ja max miałem 303 i nie było żadnego zagrożenia ,a są tacy co mają samochody typu ferrari i po Polsce prują pod 340 km/h

Gość gość
Stonoga jeździł 340 właśnie Ferrari ale teraz pierdzi i prędko nie wyjdzie:P

Gość gość
Ale to nie za 340 stonoga siedzi a za rzekome oszustwo przy sprzedaży samochodu, a to co innego. BTW ,up temat ile jechaliście max na pl autostradach?

Gość gość
215 stara calibra 10 lat temu żeby sprawdzić ile wyciśnie i to nie był max jeszcze. da się ale jak dziadki i dziewice wsiadają za kółko to niestety nie można pojeździć

Gość gość

Na polskiej autostradzie 140km/h i tego sie trzymam ,widziałem ostatnio jak policyjne porsche goniło gościa, daleko nie ujechał ja sam staram sie przestrzegać przepisów...