Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopiec czy dziewczynka? Czy zdarzyło się wam

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się wam że ginekolog powiedział wam że będzie chłopiec a na następnej wizycie okazało się że to jednak dziewczynka? W którym tygodniu bylyscie?

Gość gość
Też bym chciała żeby to była dziewczynka,ale na każdej wizycie mam potwierdzenie że to chłopiec.

Gość gość
polecam odwirowanie plemnikow, wtedy masz 100% ze nie bedzie chłopca

Gość gość
do wirującego - bzdura. Jest pewien procent mężczyzn, którzy mają plemniki tylko jednego rodzaju. Zawsze będą ojcami dziewczynek, albo chłopców. W takim przypadku twoja wirówka nadaje się do odwirowania skarpetek.

Gość gość
Spotkałam się z opinia że gdy mówili że będzie dziewczynka okazało się później że to jednak chłopiec ale ciekawa jestem czy zdarzały się sytuacje również odwrotnie

Gość gość
U mnie w 17tc wygladalo na chlopca, pepowina odstawala miedzy nogami - sama widzialam tego 'siusiaka'. W 20 juz byla dziewczynka co mnie totalnie zszokowalo:) no i do konca juz byla dziewuszka na usg, ale i tak do konca nie uwierzylam:)

Gość gość
gość dziś do wirującego - bzdura. Jest pewien procent mężczyzn, którzy mają plemniki tylko jednego rodzaju. Zawsze będą ojcami dziewczynek, albo chłopców. W takim przypadku twoja wirówka nadaje się do odwirowania skarpetek. x Po 1. jestem kobietą. 2. chyba nie masz bladego pojęcia o tej technice także nie udzielaj sie ;)

Gość gość
Nie pamietam który to był tydzień ale cały czas było mówione ze raczej będzie chłopak a w 6 miesiącu jakoś okazało sie ze jednak dziewczynka :p

Gość gość
Nie. Pierwszy raz chłopak i jest chłopak. Drugi raz, że dziewczynka i jest dziewczyna.

Gość gość
do kobiety dziś Jakie masz gwarancje? Sto procent? Zawsze się udaje? Odszkodowanie oczywiście firma płaci, jeśli się by nie udało?

Gość gość
Koleżanka do końca miała powiedziane ze będzie chłopak. 3 różnych ginekologia nawet na ust w szpitalu w którym rodziła na porodowce było ze chłopak a urodziła dziewczynkę. Aż personel w szoku był bo bardzo rzadko to się zdążą ale jak więc nigdy niema 100%

Gość gość
U mnie było odwrotnie, miałam mieć dziewczynkę a okazało się że chłopiec. Ale lekarze na wczesnym etapie ciąży mogą pomylić susiaka z pepowina

Gość gość
gość dziś do kobiety dziś Jakie masz gwarancje? Sto procent? Zawsze się udaje? Odszkodowanie oczywiście firma płaci, jeśli się by nie udało? x To nie firma, a szpital ;) Z tym, że NFZ tego nie finansuje. Sama korzystałam i jestem zadowolona z płci. Wyszło jak miało wyjśc.

Gość gość
Wszyscy mówili że będzie dziewczynka sama tak czułam w 13 tyg c doktor powiedział że na 10% dziewczynka, a w 18 tygodniu ciąży okazalo się że chłopak na 95 % zastanawiam się czy moja intuicja mnie zawiodła I będzie synus czy jednak intuicja mnie nie zawiedzie

Gość gość
Znam jedną osobę, której dziecko na kolejnym Usg zmieniło płeć z chlopca ma dziewczynkę i aż 2 osoby, które wg usg miały mieć syna, a urodziły córki.

Gość gość
Zobaczymy za 4 tygodnie :))

Gość gość
Ja tam przez 9 miesięcy nie chciałam poznać płci więc nie miałam dylematów :) Po prostu urodziłam, a lekarz mówi, że to chłopczyk :) Teraz jestem w 2 ciąży i tak sie zastanawiam czy nie powtórzyć sobie takiej niespodzianki :)

Gość gość
Mojej siostrzr najpier powiedzieli ze syn, po polowie okazalo sie, ze dziewczynka