Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek chce ode mnie 25 tyś zlotych

Polecane posty

Gość gość
18.42 jesteś żałosna..bu ha ha ha

Gość gość
19.20 Tak w ogóle sobie poczytaj inne powieści, również psychologiczne, bo już brakuje ci argumentów i wyzywasz.

Gość gość
Jak zapłacisz raz, to będzie chciał kolejny i kolejny raz... Ja by poszła na policję i zgłosiła nękanie i szantaż- nagraj go najlepiej. Później powiedziałabym mężowi, że jakiś d**ek się do Ciebie przyczepił, dałaś mu kosza, więc przerobił Twoje zdjęcia, że niby z kimś jesteś, że Cię nachodzi, grozi itp. Może się nie udać, ale lepsze to, niż jak mąż się dowie od kogoś innego. Jednak jak mniemam Twój mąż nie jest zbyt rozgarnięty, skoro nie zauważył Twoich romansów. A no i na razie zero kochanków, a w przyszłości- tylko żonaci, żadnych zdjęć, sms-ów itp. A najlepiej oczywiście przestać zdradzać,albo się rozwieść, ale taka odpowiedź Cię pewnie nie usatysfakcjonuje.

Gość gość
Dziękuję Wam za rady. Sytuacja wygląda nieciekawie, bo właśnie nagrać go się zwyczajnie nie da, zresztą myślę że właśnie tak jak ktoś to pisał że przy następnym spotkaniu pewnie będzie chciał mnie sprawdzić czy nie nagrywam. Juz teraz przy tej rozmowie powiedziałam to wejdź do auta, a on na to ze porozmawiamy na zewnątrz. Mąż by mi tego nie wybaczył gdyby się dowiedział, znam go i wiem jaki jest. Mamy dwoje dzieci. Dlatego napisałam tutaj bo sytuacja jest trudna i nie wiem jak ją rozwiązać. Kochanek ma dwa nr zarejestrowane na człowieka z innego miasta który jest "menelem" zapłacił mu 100 zł aby nr były na niego, wiec nawet gdyby mi napisał coś odnośnie pieniędzy to nie udowodniła bym ze to w ogóle on. Sprawa trudna, i chyba naprawdę tylko kasa może to załatwić. On ma pieniądze, raczej nikt mu nic nie zrobi bo jest to osoba której raczej się większość obawia, ze względu na kontakty i interesy. Wybaczcie chaos ale pisze to szybko bo jestem w domu.

Gość gość
Czasem prawda moze nas zabic. Czasem koszt tej prawdy zrujnuje zycie calej rodzinie.Co wtedy? Sa dzieci, jak one maja sie w tym odnalezc. To jest bardzo trudny temat. Nie bronie autorki. Zawsze jestem zdumiona, ze ludzie tak ryzykuja dla takich ulotnych chwil, czesto nic nie znaczacych, ryzykujac tak wiele. Dla mnie zdrada jest naganna. Brzydze sie nia. Ale to ja. Ale na swiecie sa inni ludzie, inaczej postepuja. Zdrady jednak zawsze byly, sa, beda. Moze czasem trzeba wybrac mniejsze zlo. Elena

Gość gość
Nie dawaj mu pieniedzy. To nic nie da. Blad. Jakie ty masz gwarancje, ze na tym sie skonczy. W takim ukladze nic bym nie robila, powiedzialabym tylko, czy nie boi sie, ze moze go spotkac niemila niespodzianka ciemnym wieczorem.Rozne rzeczy przeciez dzieja sie, jak ktos za duzo fika.

Gość gość
gość dziś ahhaaha :D dobrze powiedziane :D :D

Gość gość
Oby jej taka niemiła niespodzianka ciemnym wieczorem nie spotkała skoro pisała ze gościu ma kontakty i się go boją a do tego ma kasę

Gość gość
Nie bądź rura i nie pękaj. Nie płać

Gość gość
Nie dość ze pobzykał to i kasę dostanie. Tak kończą idiotki ;D

Gość gość
Zapłacisz mu?

Gość gość
To tez go poszantazuj to sie może odczepi. Jak mu tyle zaplacisz, to zaraz bedzie chcial więcej. Nie plac mu absolutnie. Spotkaj sie z nim na neutralnym gruncie np. w kawiarni i nagraj waszą rozmowe z ktorej wynika, ze chce te 25 tys zł za milczenie, a pozniej powiedz mu przez telefon, ze masz nagranie i jesli powie cos Twojemu mezowi to Ty wniesiesz pozew i juz :)

Gość gość
Tyle, ze nie zaczynaj jak tu niektorzy radzili od zlozenia pozwu bo wtedy w zemscie tym bardziej moze wszystko powiedziec, tylko go najlepiej nagraj i powiedz, że jak sprobuje cos powiedziec to wtedy wniesiesz pozew. Wtedy chociaz bedzie mial jakas motywacje zeby nic nie mowic

Gość gość
Jasne bo się przestraszy ;D Haha. Gość nie jest głupi i pewnie każde kolejne spotkanie będzie na jego warunkach. Ja mu kibicuje ,)

Gość gość
Ciekawe czy mu zapłaciła ;D