Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Migotka22987

mąż zmienił się po zmianie pracy

Polecane posty

Gość Migotka22987

Jesteśmy po ślubie 4 miesiące mąż wtedy jeszcze narzeczony 6 miesięcy temu zmienił pracę (jeździ tirem). Od początku byłam przeciwna tej pracy, nie chciała by wiecznie nie było go w domu. Wszystko jest na mojej głowie bo jego albo nie ma, albo musi się przespać przed dalszą jazdą. Od jakiegoś miesiąca zaczął do mnie odzywki które przedtem nigdy się nie pojawiały np. ja coś mówię co mu się nie podoba to on na to" Dobra skończ już" " Długo jeszcze?" Gdy pojawia się problem od razu mnie atakuje bądź jest obrażony. Zawsze ma być pięknie i ładnie bo jak są wyboje to od razu obraza na pół dnia. Stał się nerwowy, przeklina przy mnie co wcześniej nigdy mu się nie zdarzało jak byliśmy razem. To dopiero 4 miesiąc a jak mam wrażenie ze z tygodnia na tydzień jest gorzej. łapie się już na tym ze zastanawiam się czy to co powiem go nie rozzłości i znów nie rzuci "fochem" Na moje łzy kiedy już nie mogę wytrzymać reaguje " Dzieje ci się coś?" "Znów zaczynasz" "Przeszło ci już?" badź nie zwraca w ogóle na mnie uwagi, a ja się czuje winna ze on jest zły

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować