Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1998

Moja dziewczyna powiedziała ze chciałaby się ****** z aktorami

Polecane posty

Gość Kuba1998

Mam Kuba i mam 19 jestem z nią pół roku. Moja dziewczyna powiedziała ze chciałaby się ****** z aktorami Najpierw padł gossling a potem dodała ze w sumie to wolałaby z Leonardo do caprio. Tez podobają mi się tak jakieś aktorki ale najbardziej podoba mi się ona bo ja kocham a ona mi mówi takie rzeczy... Na koniec się spytała : Czy ty tez byś jakiejś nie przeleciał ? Bardzo mnie to zabolało wiem ze laski sobie tak plotkują ale jej przeslosc już i tak wyglada nie ciekawie bo w wieku 15 lat wyrywała 20 latków na wyjazdach. Co mam robić i o czym to świadczy proszę was o pomoc ? :(

Gość gość
Kuba nie przesadzaj. Ja chciałabym, żeby mnie strażak przeleciał, ale to nie jest powód, żeby wzniecać ogień, bo jakiś przybiegnie na pomoc i ugasi moje głęboko skrywane pragnienie ;) Tak samo, nikt nie jest w stanie ściągnąć aktora do domu, żeby się bzykać, a przystojniaków nie brakuje i pięknych aktorek też nie. Lepiej, żeby leciała na celebrytów niż na kolegów, bo ci są osiągalni ;) I dam Ci dobrą radę. Nie rozgrzebuj jej przeszłości. To już jest za nią i pewnie Ciebie wtedy nie znała i zawsze gdzieś po drodze mogła się nawrócić, a tego nie wiesz. Każdy popełnia błędy. Ty też.

Gość gość
która by nie chciała?

Gość gość
Jezu, Jake Gyllenhaal albo Adrien Brody i odwieszam wierność na kołek :-P