Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza01

Bolące i puchnące palce u rąk

Polecane posty

Gość tajemnicza01

Witam! Zwracam się z prośbą pomocy w sprawie ostatnio moich bardzo bolących palców u rąk. Od pewnego czasu zaczęły pojawiać się krostki, grudki na rękach, początkowo myślałam że to może brodawki ale po kilku dniach znikały. Bardzo bolą mnie palce, ciężko je zginać i czasami puchną. Nie wiem co się dzieje i czy powinnam natychmiast wybrać się do lekarza, jeśli ktoś wie co zrobić w tej sytuacji lub co to wogóle oznacza to bardzo proszę o odpowiedź, z góry dziękuję :)

Gość gość
Czy tylko palce Cię bolą czy inne stawy również ? U mnie bolały palce przy boreliozie ale miałam również inne dolegliwości . Cokolwiek to u Ciebie jest , trzeba iść do lekarza . Podpowiedzą może być iz to reumatoidalne zapalenie stawów, borelioza , problemy z krążeniem , choroba Reitera i pewnie jeszce wiele innych objawiających się bólem .

Gość gość
Najlepiej idź do lekarza, bo porady na forum to wróżenie z fusów. Skąd jesteś, jest u ciebie Enelmed? Bo jak tak, to zapiszesz się tam bez problemu od razu i będziesz wiedzieć, co ci jest. Polecam. I powodzenia.