Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjadlam troche popsutego jedzenia ze sloiczka

Polecane posty

Gość gość

witam, wczoraj chciałam nakarmić swojego synka owocami ze słoika bobovita, otworzyłam przerzuciłam trochę do miski, robiłam to ekspresowo bo i strasze dziecko marudzilo, podgrzalam spróbowałam, zle smakowalo, ale wzielam jeszcze jedna lyzeczke dla potwierdzenia, zobaczyłam słoiczek , smierdzial skiszone to było, słoiczek był nowy, na pokrywce by smrod ciemny. cala noc boli mnie brzuch, chce mi się wymiotować, co jest, co mam zrobić? kiedyś moje dziecko miało wirusa i się od niej zaraziłam i tak samo się teraz czuje , ale trochę się boje bo teraz nie zlapalam nic a zaraziłam się jakims jedzeniem, jestem w ciąży i się boje, co robic

Gość Doradca NUTRICIA
Bezpieczeństwo naszych konsumentów i jakość naszych produktów mają dla nas priorytetowe znaczenie, dlatego bardzo zależy nam na wyjaśnieniu przyczyn tej sytuacji. Prosimy, skontaktuj się z nami telefonicznie – 801 16 5555 (pn-czw: 08:00-18:00, pt.: 08:00-17:00) lub wypełnij formularz kontaktowy na stronie: www.BoboVita.pl/eksperci#/eksperci/kontakt. Możesz także w formularzu podać swój numer telefonu, a oddzwonimy do Ciebie najszybciej, jak to będzie możliwe. Bardzo prosimy też, żebyś zachowała opakowanie produktu wraz z jego zawartością i widocznym na zdjęciu elementem. Pozdrawiamy

Gość Doradca NUTRICIA
Oczywiście fragment na temat "widocznego na zdjęciu elementu" zostało dołączone przez pomyłkę. Niemniej, bardzo prosimy o kontakt telefoniczny lub poprzez formularz kontaktowy. Pozdrawiamy