Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę żony mojego brata

Polecane posty

Gość gość

Jest zadbana i zaradna, pracuje zawodowo a po pracy ogarnia dom przy dwójce małych dzieci. Teraz jest w trzeciej ciąży już 7 miesiąc a po pracy wszystko robi w domu tak jak przed ciążą. Jest bardzo ładna i szczupła, na razie tak jak przy poprzednich bachorach tylko brzuch jej urósł, a tak to nie przytyla. Nikt jej też przy dzieciach nie pomaga bo jej stara nie żyje. A ja nigdy nie słyszałam żeby ona narzekała czy skarżula się. Ja mam 1 dziecko, przy którym pomaga mi mama i koleżanka, na weekendy daję małą do mamy, nie wyobrażam sobie inaczej. I nigdy nie zdecydowałabym się na drugie dziecko, a tamta daje sobie radę i jest szczęśliwa.

Gość gość
No i co?

Nie zbyt miło się o niej wypowiadasz i tak wgl to nienawidzisz ją tylko dlatego że świetnie sobie radzi w życiu ? Według mnie z Tobą jest coś nie tak... może depresja poporodowa ? Swoim zachowaniem pokazujesz jak bardzo nienawidzisz siebie i że jesteś bardzo słaba psychicznie !!! I za to winisz cały świat tylko dlatego że to do Ciebie nie dociera. Taka jest prawda ! Pozdrawiam

Gość gość
Jakoś nie wierzę w tą cudowną bratową.

Gość gość
A niby dlaczego nie wierzysz?? Nie wierzysz, że istnieje takie połączenie jak dzieci+ zadbana kobieta ??

Gość gość
Nienawisc to jest bardzo destruktywne uczucie. Zamiast zazdroscic, trzeba sie za siebie wziac i dazyc do poprawy.

Gość gość
13:45, ja taka jestem troche jak ta bratowa:) I tylko ja wiem, ile mnie pracy i zdrowia kosztuje samodzielne ogarnianie wszystkiego bez pomocy (dom, dzieci, praca) i jeszcze trzymanie fasonu w wygladzie. A Autorka ma o wiele wiecej czasu na odpoczynek i wiecej luzu, zawsze w zyciu jest cos za cos.

Gość gość
Jestes zawistna. Nie radzisz sobie i zazdroscisz innym

Zamiast zazdrościć i nienawidzić warto może poprosić partnera o większe zaangażowanie przy dziecku.

Gość gość
glupie prowo