Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem poradzić sobie z tym

Polecane posty

Gość gość

Z zazdrością

Gość gość
a może jakiś przykład?

Gość gość
To nie zaxdrość, to przestrzeganie kogoś, zechce pakuje sie w goowno, w którym będzie mu xle

Gość gość
Chyba nie ukazał się mój post więc opiszę jeszcze raz-prowadziłam szkolenie z przyjaciółką i poznalysmy faceta.on jeden my dwie.na początku się kumplowalusmy ,on nas odwiedzał w pracy....powiedziałam przyjaciółce ze chciałabym fo bliżej poznać,choć nie jestem przekonana co do niego.ona wtedy zaczęła wysyłać smsy do niego.A gdy dowiedziała się ze chce fo zaprosić na sylwestra ,zrobiła to pierwsza . Teraz ra para .powinnam się cieszyć jaj szczęściem a ja czuję zazdrość. Wstyd mi....wiem też z drugiej strony ze robiła wszystko żebyśmy się do siebie nie zbliżyła np.nigdy nie pizwolila avtsmt byli sami w pokoju....nie radzę sabue z ta goryczka i zazdrością...

Gość gość
to fatalnie, dziunia bo zazdrość jest chora. jak nie masz zaufania, to zamęczysz faceta na śmierć. lepiej, żebyś chorowała w samotności, niż kogoś unieszczęśliwiała swoja zazdrością :P

Gość gość
Ale ja nie zameczam tym nikogo,raczej cierpię w ciszy.....nawet przyjaciółce nie okazała tego ze on wybrał ja .... (albo został przez nie wybrany i uwiedziony)....jest mi tak po prstu zwyczajnie przykro. ...no i zazdroszczę im szczęścia...to ze trochę traktują mnie z góry też mnie wkurza....ostatnio usłyszałam od przyjaciółki ze gzies tam uda ale to ipreza dla par więc mnie nie zapraszają...

Gość gość
do autorki: czy ty masz kobieto świadomość, że piszesz na forum i tu maja prawo ludzie mieć swoje zdanie, skoro założyłaś temat. powstrzymaj się więc od pisania o kimś "troll" bo chyba nie znasz znaczenia tego słowa :P

Gość gość
Czegoś tu nie rozumiem, nie potrafisz znaleźć sobie kogoś bez przyjaciółki.? Musisz wszędzie mieć ją przy sobie. Może lepiej wyjdź z psem, a jak go nie masz, to koniecznie kup. Wychodzenie na spacer z psem, to też okazja do poznania kogoś.

Gość gość
Przepraszam,ale nie n azywalam nikogo trollem. To fakt,jestem nieśmiała i dobrze się czułam kiedy byliśmy gdzieś w trojke.latwiej mi sie wtedy rozmawialo Z ten chłopakiem.I naprawdę miałam szczery zamiar gdzieś go zaprosić ale ona mnie ubiegla. ....ma do tego prawo....A jednak jej zazdroszczę szczęścia.....

Gość gość
Na codzień jestem bardzo przedsiębiorcza i zaradna ....A tu czuję że coś przegapilam i stąd ta zazdrość. ...