Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tam mamuśki ? akceptujecie prezenty ponizej 100 pod choinke dla waszych

Polecane posty

Gość gość

dzieci? Słyszalam, że tańszego nie wypada dać;o

Gość gość
tym roszczeniowym mamuśkom to i nawet 100 mało, ich dzieci musza dostać najwiecej, najlepiej w zębach im przyniesc

Gość gość
A to jest jakiś wyznacznik? Mój syn dostał chyba 2 lata temu drewniana kolejkę z klockami za jakieś 60-70 zł i przez bardzo długi czas bawił się nią nawet teraz zajmuje go.

Gość Prakseda88
Cena to nie wyznacznik jakości i rzeczywistej wartości. Ja popieram prezenty od serca - cena nie gra tu żadnej roli. Daje się tyle ile się ma i już. Moi synowie dostana pod choinkę świetne pufy w kształcie piłek w super promocyjnej cenie i uważam, że to jest jak najbardziej ok! http://pufy.pl/pufy-pilki/294-pilka-kids-m.html

Gość gość
Ja Ci powiem,że moja 4latka dostała teraz na Mikołaja lalkę za 30zł szmaciana i balony od dziadka. Od babci modeline za 35zł też z biedronki,a ode mnie klocki z biedronki drewniane za 38zł i codziennie się tym bawi. Są to jej ulubione zabawki. Ma mnóstwo zabawek i nic jej nie pasuje-wszystkie powyżej 200-300zl jakie jej kupiłam. Rodzinie co roku daje mniej więcej pomysły na zabawki do 50zł lub książki z ulubionymi bohaterami od 7do 15zł. To są jej najlepsze zabawki. Teraz na święta drewniana kolejkę jej kupiłam za50zl i zestaw kucykow pony. Dostanie też niedrogie lego za 50zł,kasę drewniana za 40. I wsio.

Gość gość
Moja córka 4,5 roku dostanie klocki : jeden zestaw za 45 drugi 75. Książke 24zł, (sukienke warkocz korona rekawiczki)=przebranie Elzy 50zł , od probabci nosidełko dla lali samochodowe za 80zł od babci ciastoliny za 100zł dwa zestawy(jeden 65 drugi 35) i grę za 29.99 od cioci 2 sukienki (uwielbia sukienki więc do dla niej super prezenty-słyszałam tu na kafe że sukienka to nie prezet bo to ubranie) Więc defacto żaden prezent nie przekracza 80zł.

Gość gość
Akceptujemy. Myślę autrko że jesteś zgorzkniałą, starą panną albo babą w smutnym, bezdzietnych małżeństwie i srasz z frustracji że jesteś sama i smutna, żałosna. Prawda boli, co?

Gość gość
A jak za mniej niż 100 zł to nie nadaje się do użytku? Z doświadczenia wiem, że najlepsze - mam tu na myśli trwałość, funkcjonalność itd. są zabawki o średniej cenie. U nas dzieciaki dostały autka Wadera cena ok. 30 zł a zabawa co najmniej 4 lata. Ciężarówka była wózkiem dla misia, ciężarówką, wrotkami i deskorolką - w zależności od potrzeb ;) Ja to zawsze mam problem z kupowaniem upominków dla najmłodszych członków rodziny, bo co kupić niemowalakowi? Ostatnio czytałam artykuł http://babskirytm.pl/prezent-dla-niemowlaka/ i chyba najmłodszy siostrzeniec dostanie kocyk ręcznie dziergany :)

Gość gość
Moja córka dostała dwa lata temu drewniane klocki za mniej niż 50 zł i bawi się nimi do dziś. Dokupiłam jej potem drugi zestaw, żeby miała więcej. To był najlepszy prezent jaki dostała.

Gość gość
Słowo mamuśka brzmi tak samo drwiąco, jak wymyślona przez jedną z użytkowniczek "madka". Madki, mamuśki, ciężarówki itp. Co wy szacunku do siebie i innych, jako matek i ciężarnych nie macie?

Gość gość
Ja się nawet cieszę jak dostanie jakąś książkę za 5 zł czy tam kredki czy papier. Dla mnie to nie ma znaczenia byle nie słodycze.