Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W końcu wolność

Polecane posty

Gość gość

Całe życie wydawało mi się, że bez mężczyzny życie jest niekompletne. Byłam gotowa na poświęcenia, marzyłam o wielkiej miłości, nie umiałam znaleźć szczęścia sama w sobie. Rezultat? Jestem samotną matką, mąż mnie zdradził, jego kochanka zaszła w ciążę. Było mi ciężko, próbowałam ułożyć sobie życie, poznać kogoś. Rodzina i znajomi przekonywali mnie, że na pewno sobie kogoś znajdę i jeszcze będę szczęśliwa, i co? I zostałam wykorzystana przez kogoś, kto żerował na takich ofiarach jak ja. Ale teraz dosyć :) Koniec :) Mam 33 lata i czuję, że w końcu mam gdzieś mężczyzn i mogę zająć się własnym życiem :) Jestem wartością sama w sobie, nie potrzebuję faceta, żeby mnie adorował, o utrzymanie potrafię zatroszczyć się sama. Tak się chciałam wygadać, bo nie raz pisałam tu załamana swoją sytuacją uczuciową :) Miłego dnia wszystkim!

Gość gość
no i to jest pozytywne. 33 lata to jeszcze nie wiekowość może jeszcze kogoś znajdziesz może nie a najważniejsze że masz dziecko i masz kogo obdarzyć miłością i ktoś kocha ciebie:)

Gość gość
mnie tez zdradziła dziewczyna i zniszczyła mi kolejny związek. Więc tak czy siak zawsze jest obawa czy druga osoba nie będzie cię nachodzić

Gość gość
Cudownie, ze tak sobie poukladalas w glowie i sercu. Po takich rozstaniach latwo stac sie lupem dla kogos. Wie co powiedziec, wie jak zbajerowac kogos odartego z pewnosci siebie, z godnosci. Takim wampirom :nie. Przyjdzie bys moze kiedys czas, ze swiadomie bedziesz probowala sobie ulozyc zycie. Kobiety daza do zwiazkow w dalszej perspektywie. Teraz czas wylacznie dla ciebie. Zycze ci jak najwiecej radosci i satysfakcji w zyciu. Elena

Gość gość
Dziękuję Wam kochane za ciepłe słowa :* To prawda, mam synka i on mi daje tyle radości :) Cieszą mnie nadchodzące Święta i przygotowania do nich, mam takie poczucie, że wszystko będzie dobrze :) Ludzie potrafią sobie przekazywać pozytywne rzeczy, Wasze odpowiedzi są tego dowodem, nie trzeba ciągle się umartwiac. Mężczyźni myślą przede wszystkim o sobie, nie potrafią oddać tyle, ile otrzymują. Nie doceniają tego, co mają. To niech sobie żyją po swojemu, to już nie mój problem :) To bardzo wyzwalajace uczucie :) Wszystkiego dobrego dziewczyny, buziaki!

Gość gość
A przyszło Ci kiedyś na myśl dlaczego jest tak jak jest ? Pierwsze co mi przyszło na myśl to, że możesz być zbyt "dobra", przez co na dłuższą metę takie zachowanie jest aseksualne. Poza tym powodzenia i wytrwałości, musiało być Ci naprawdę trudno.

Gość gość
Tak, rozmyslalam nad tym sporo i też doszłam do tego wniosku. Jestem zbyt uległa, wybaczajaca, nie lubię kłótni, więc widzę główny powód tej sytuacji w sobie. Ale z drugiej strony faceci to bezwzględnie wykorzystywali. Kiedyś mnie to bolało, miałam nadzieję, że spotkam kogoś, jedną najważniejszą osobę i wtedy to przestanie być problemem. Po dłuższym czasie uwolnilam się od takiego myślenia. Jestem sama i myśl o związku wywołuje we mnie niechęć, moim zdaniem nie warto (przynajmniej w mojej sytuacji). Nareszcie jest mi dobrze samej ze sobą, mam synka, poprawne uklady z eksem, zadziwiajaco sporo czasu dla siebie, dobrze idzie mi w pracy, mam też sprawdzonych znajomych. Mężczyzna kojarzy mi się teraz wyłącznie z problemami.