Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zagubiony

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem 20letnim chłopakiem który nigdy w życiu nie czuł takiego zagubienia jak teraz. Od października zacząłem studia, na początku bardzo się cieszyłem, czułem się wyjątkowy bo nikt w mojej rodzinie nie ma wyższego wykształcenia. Jednakże z czasem wszystko zaczeło mnie przybijać; 3/4 przedmiotów wogóle mnie nie interesują, ciągle nie mam czasu bo plan mamy porozrzucany na cały dzień i bardzo chaotycznie, mieszkam z bardzo marudnym właścicielem bo nie stać mnie na wynajem droższego mieszkania, nie potrafię odnaleźć się w dużym mieście, tęsknie za moją małą wioską ale boje się że rzucić studia i wrócić tam, wszyscy moi znajomi oprócz dwóch kumpli właśnie wyjechali stamtąd... wszystko mnie dobija i wcale nie znajduje przyjemności z studiowania, a czekałem na to z wypiekami na twarzy przez tyle lat. Co robić?

Gość gość
Rzucic, zmienić kierunek. Nie każdy musi mieć studia. I pisze się w ogóle...

Gość gość
Chcesz mapę albo kompas . Albo nawigacje.

Gość gość
Miałam podobnie.... ale dałam rady i teraz jest wszystko w jak najlepszym porządku ...ale mama przegina z planowaniem Ci życia

Gość gość
Wrócić na wiochę, założyć kufajkę i gumofilce i do przerzucania gnoju się brać. Nie może każdy studiować bo nie było by ludzi do zwalania gnoju.