Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddzia56

Pożyczka od Asi Ratalskiej warto ?

Polecane posty

Gość maddzia56

Nowa na rynku firma pożyczkowa https://www.ratalska.pl/ to oferta skierowana do osób potrzebujących szybko i sprawnie pożyczyć pieniądze na dowolny cel. Firma oferuje spore sumy rozłożone na dogodne do spłaty raty. Wystarczy spełnić jedynie kilka warunków, wypełnić wniosek online, a po pozytywnej decyzji pożyczkowej pieniądze trafią na konto w bardzo krótkim czasie. Sprawdź i przekonaj się, jakie to proste.

Gość mirko321
Pani Asia pięknie się prezentuje. Niezła inicjatywa :)

Gość gość
Nie jestem zwolenniczką pożyczek ale ta oferta jak kogoś przyciśnie z brakiem gotówki jest całkiem niezła !

Gość gość
W szczególności oferta dla kobiet... dużo niższe oprocentowanie niż dla facetów, ciekawa teoria :D

Gość gość
Kojarzę skądś tą Panią Ratalską - bardzo sympatyczna Kobieta !

Gość gość
Wzięłam pożyczkę w firmie Ratalska, w 20 min wszystko załatwione. W końcu firma która wspiera i pomaga kobietom :D

Gość Milka911
Super dziewczyny miejsce na pożyczkę dla każdej z NAS ! W 9 minut i 27 sekund otrzymałam swoją pożyczkę, coś NIEMOŻLIWEGO :)

Gość gość
Skorzystałam dzisiaj dziewczyny z oferty tej firmy, weryfikacja aż 30 minut ale otrzymałam swoją pożyczkę na dużo lepszych warunkach niż u konkurencji, warto było poczekać ! :) :)

Gość gość
Zdecydowanie warto, jestem chya jedną z pierwszych osób które skorzystaly z oferty Asi i póki co bez zarzutu :)

Gość gość
Jest ! Dali mi pożyczkę z niezłym % :D Jednak kobiety mają u nich duże FORY i łatwiej dostać kredyt :P

Gość przedorka
Z pożyczeniem takich pieniędzy w banku nie powinno być problemu. W Raiffeisen Polbank mają bezprocentową pożyczkę. Maksymalna kwota to 4 tys zł ale przecież można wziąć tyle ile potrzeba

Gość gość
W firmie Ratalska.pl dużo lepsze oprocentowanie niż w Raiffeisen Polbank - według mnie dla kobiet idealna opcja na pożyczkę ! :)

Gość Halls21
Lendon można zaufać. Pożyczałam od nich ostatnio 2,5 tys zł i nie dopłacałam - pierwsza pożyczka jest za darmo. Miła obsługa i bez żadnych kruczków. https://www.lendon.pl/

Gość gość
pierwsza pozyczka za darmo na na www.vivus.pl tyle ile sie pozyczy to tyle spłaca

Gość gość
Jasneeee :-P ...... a świstak siedzi i zawija w sreberka ...... Jedna i ta sama baba , pisze hymny pochwalne - jaka to super oferta :-\

Gość karolinna65
Ratalska.pl najlepsza - otrzymałam pożyczkę w 15 minut bez większych formalności ! :) :)

Gość socal
Nie miejcie złudzeń. Pani Ratalska nikomu nie przepuści. :D Kasa musi się zgadzać. Dla porównania powiem że w banku Raiffeisen jest pożyczka na 0 procent i spłatą przez 2 lata. RRSO 2,88%. Wiecie co Ratalska ma wspólnego z Raffeisen? "R" i nic poza tym.