Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Gośka

Życzenia na święta dla kochanki od żony.

Polecane posty

Gość gość Gośka
No proszę cię. Obciążasz mnie za zdradę? W moim małżeństwie było zwyczajnie, normalnie. Były dobre i złe dni, Były noce gorące i noce zimne , ale jakoś wytrwaliśmy razem 18 lat. Nie jesteśmy młodziutkim małżeństwem, poradziliśmy sobie w wielu trudnych chwilach. Teraz sobie nie poradziliśmy. On zwyczajnie szukał młodszej aby się zabawić a ja tego nie potrafię wybaczyć. Więc lepiej się rozstać zamiast się domęczać nawzajem.Dałam mu wolną rękę i wolną drogę, bo nigdy tego nie zapomnę.

Gość gość
Do 13.47. Świetne uzasadnienie zdrady : "A jak ma nie zdradzać skoro żona już do niczego". Taką rolę widzisz dla kobiety w małżeństwie?

Gość gość
kochanki zawsze obwiniają żony za zdradę, żeby siebie wybielić

Gość gość
No i w większości widać że kochanki mają rację. Żony po ślubie już się nie starają, nie dbają o siebie, cała uwagę skupiają na dzieciach a mąż gdzieś na samym końcu. Zawsze ten sam schemat. Roszczeniowa i wiecznie niezadowolona i zrzędliwa żona, nic dziwnego ze szukają innej.

Gość gość
Padam, facet ma kochanke, a ta życzeniami się martwi, bo Kochanka nie odpisała jej "I love you":) Obie jestescie ordynarne i siebie warte, a facet ma kiepski gust:)

Gość gość
Cofam co napisałam powyzej, nie doczytała, że to juz eks...

Gość gość
gość z 19.06. Nie wiem ,na jakiej podstawie oceniasz te żony. Skąd wiesz, jakie są i co sobą prezentują. Z góry zakładasz ,że biedaczek musiał sobie szukać "szczęścia" zamiast dogadać się z własną kobietą. Zdumiewa to obciążanie za wszystko co złe te kobiety zapracowane, zmęczone, zajmujące się dziećmi czy nawet utrzymujące dom. A te" biedactwa" zamiast pomóc żonie , szukają ( i mają na to czas i energię) tych wesołych, zabawnych, mających wolny czas kochanek. Jedyne co usprawiedliwia zdradę , wg mnie , to brak seksu w małżeństwie bez powodów. Jeśli są braki w tym zakresie to trzeba je najpierw wyjaśniać a nie szukać na boku. Jeśli to jest tylko "nie bo nie" to rozumiem, że musi coś znaleźć zastępczego .

Gość gość
Jak nic żonka winna. Nigdy , zdradzacze ,się nie przyznacie ,że chcieliście się zabawić i że inna była chętna więc skorzystaliście . Tylko albo seksu brak, albo seks nie taki , albo żonka nie zabawowa.

Gość gość
Zawsze kochanka będzie dobrze wypadać przy zonie. Widywana tylko w dobrych momentach, wypachniona , wyświeżona, rozbawiona - bajka . A jeszcze jak się chłopem pozachwyca , to rozum mu od razu w porty spływa. Nie ma żadnych roszczeń ( na razie), wesolutka (na razie),seks na maxa( na razie), potem jest za późno.

Gość gość
Ja życzę kochance mojego męża syfa .Niech ich zeżre i (ją i jego). Ona wespół z nim rozwaliła nam rodzinę , dom. Odebrała nam ( mnie i dzieciom) spokój i radość . Do końca życia zostanie we mnie ten ból i upokorzenie. Czego można życzyć takiej su/ce?!. Zabawowa panienka , wór na spermę a on się zachwycał , dopóki nie przejrzał na oczy. Teraz to już jej nie chce. Zyskał dzi/w/kę i pijaczkę a stracił dom. Widać na tyle zasłużył, warte jedno drugiego.

Gość gość
Bardzo ciekawe , jakie życzenia złożyłyby żony kochankom ich mężów . Zakładam zatem nowy topik w tym temacie.

Gość gość
05:46 Jesteś hipokrytka. Piszesz że nie mam prawa oceniać żon ale ty mężów już masz prawo oceniać? Wiem jak to jest, nie jedną parę znam i nie jedną kochankę. Tak to już w świecie jest że chce się tego czego się nie ma. Mąż nie ma seksu? Szuka go. Mąż nie czuje się doceniany? Będzie szukał docenienia u kogo indziej. Przykładów jest mnóstwo. Jeśli coś jest dobre to po co to zmieniać? Ale jeśli nie jest to niewarto w tym tkwic.

Gość gość
Też masz się czym chwalić!? Widać masz głupiego męża, ale sama inteligencja nie grzeszysz. Swoją droga, która kochanka jest mądra? Pytanie retoryczne.

Gość gość
Nie mam męża. Idąc twoja retoryka mogę napisać że wszystkie żony są głupie.