Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś kto lubi male piersi u kobiet musi być albo gejem albo rurkowcem albo psych

Polecane posty

Gość gość
A ten co lubi krowskie doje, to chyba ma braki z dziecinstwa, bo go stara nie chciala cycem karmic.

Gość gość
Ja mialam kiedys sliczne male piersi.Takie mi sie najbardziej podobaly.A co faceci preferuja to mi lata kolo doopy.

Gość gość
Nie ma znaczenia , czy duże , czy małe.Mężczyzna ogólnie postrzega kobietę , ważny charakter , osobowość.Jeżeli zgrabne biodra, to już trafione w dziesiątkę.Co za głupoty ktoś wypisuje , nie ma zielonego pojęcia o męzczyznach.

Gość gość
Gowno wiecie Dla nad facetów liczą się tylko cycki i dupa

Gość gość
Tiaaaaa tylko big cyc się liczy dlatego jak byłam chudsza i nosiłam rozmiar stanika 75A, to miałam sporo większe powodzenie niż teraz kiedy noszę D75. :D Może dopiszcie, że te duże cyce mają znaczenie tylko u chudych/szczupłych/drobnych, bo się jeszcze jaka jedna z drugą roztyje dla cyców i tu zamiast chmary adoratorów totalna posucha plus problemy z ciśnieniem, stawami i zakupem ciuchów do tego.

Gość gość
Jestem hetero i uwazam ze duze cycki sa obrzydliwe. Sory ale jak zdejmie stanik to przeciez to wisi. I to sam tluszcz. Wiec czym tu sie podniecac. Lubie zgrabne i nie za duze.

Gość gość
Piersi nie muszą być wielkie, ale najlepiej okrąglutkie, żeby dobrze się prezentowały w dekolcie. Najgorsze są takie jakby trójkątne/podłużne i z dużą przerwą że aż mostek widać brrrr

Gość gość
Piersi muszo być durze

Gość gość
Wszystkie piersi to sam tluszcz. Jesli jest go duzo, to robi sie ciezki i szybko skora sie naciaga. Z jajkami u faceta dokladnie tak samo - im wieksze tym szybciej dyndaja kolo kolan.