Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gymshark

PROBLEM Z KOBIETA

Polecane posty

Gość gymshark

Słuchajcie Panie. Piszę, żeby sie trochę doradzić. Z góry powiem, że jestem 21 letnim facetem :) więc sprawa wygląda tak, że dziewczyna, z którą pewnego czasu "kręciłem" zerwala ze mną kontakt.. tzn. zerwaliśmy. Później wróciliśmy do tego i do dzisiejszego dnia jakoś ze sobą rozmawiamy. I mam takie pytanie, ponieważ pomagam w warsztacie mechanicznym koledze i siedzę tam do około 16/17 :) tylko, że ta dziewczyna upomina się czemu jej nie powiem, żeby poczekała. Ale ogólnie rzecz biorąc ta sprawa jest trochę dziwna żeby o tym tu pisać, ale kiedyś robiła mi problem o naprawdę wszystko. O to, ze znajoma do mnie przyszła, o to że jadę z kolegą autem i są inne dziewczyny w nim (których nawet nie znałem) jak komuś zdjęcie skomentowalem. Nie mogłem mieć żadnej znajomej, bo miałem z nią "dziwne relacje" dziś jeszcze napisałem jej, że kazdy mnie juz wku**** ale jak zawsze uznała to za obrazę dla niej i powiedziała, że wkładam ją do worka z wszystkimi. Co o tym myślicie?

Gość gość
Zakochała się w Tobie i dlatego zachowuje się irracjonalnie, obraża się, że jesteś z innymi dziewczynami, nie spędzasz z nią czasu, nie uganiasz się za nią itd. Ty do niej coś czujesz?

Gość gymshark
Czy ja coś do niej czuje? Narazie to jestem zdenerwowany, bo nawet jeśli się zakochała nie ma prawa mnie chyba ograniczać. Irytuje mnie to. Skomentowalem na Instagramie zdjęcie mojej koleżanki. Wtedy się zaczęło. Znów zaczęła mieć problem do mnie i wszystko znów niby moja wina

Gość gość
Czyli nic do niej nie czujesz, więc nie kontaktuj się z nią.