Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 letnia corka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jestem jej biologicznym ojcem , zona nie wie o tej sytuacji z lazienki , wie ze widzialem corke nago kilka razy , poradzila zebym nie zwracala uwagi na to , ze w tym wieku dziewczyny roznie traktuja swoja nagosc

Gość gość
Myślę że trochę przesadzasz z tym że to robi z twojego względu, nagość w łazience to normalka, zrzuciła ręcznik sekundę za wcześnie, przejście z łazienki do swojego pokoju czy nagość w pokoju to też normą, nie chce jej się ubierać by przejść 3 metry i znów się przebierać. Jeśli zacznie na golasa robić kanapki w kuchni to wtedy możesz zacząć się martwić, ale na golasa bo jak będzie w stringach i koszulce to też normalne.

Gość gość
gość dziś co do tej sytuacji z lazienki to nie bylo sekunde za wczesniej , stalem przed Nia , usmiechnela sie i zsunela recznik patrzac na mnie i czekajac na moja reakcje nie tlyko z lazienki do pokoju , opalanie nago w ogrodzie kolo domu

gość dziś I co przy opalaniu tez czekała żeby rozebrać się przed tobą??? No coś niesamowitego :))

Gość gość
porozmawiaj z corka , powiedz Jej ze nie chce ogladac jej nago w domu , ze to Ciebie krepuje ,

Gość gość
Bardzo dziwne zachowanie.

Gość gość
Bardzo słaba zarzutka.

Gość gość
Jezeli patrzysz na Nia nago to dajesz Jej do zrozumienia ze lubisz to i ja to nakreca

Gość gość
Chory temat. Wszyscy doszukujecie się dziury w całym. Sama jestem w podobnym wieku. Rodzice często widzą mnie nago. Rożne sytuacje. Nie rozbieram się specjalnie by patrzyli ale też się ich nie wstydzę. Do ojca mam całkowite zaufanie. Przechodzę nago a on nawet nieraz nie spojrzy. W łazience nigdy się nie zamykam. Jeszcze chyba się nie zdarzyło by mi wszedł. Mama owszem często mi wchodzi ale nie tata. Przecież oboje wycierali mi dupę jak byłam dzieckiem. W dzieciństwie jest normą ze rodzice widuję nagie dziecko. Jakoż nigdy mi nie przyszło do głowy że ojciec się napala na mnie. A ze córka autora załorzyła seksi sukienkę? To co. Załorzyła dla siebie by się czuć dobrze a nie dla starych zgredów.

Gość gość
gość wczoraj widocznie masz mało aktrakcyjne ciało skoro tato nie zerka . Facet to facet , zawsze gapi sie na naga ladna kobiete , czy to corka czy obca nie ma roznicy , zerka zawsze

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Kiedy byłam w jej wieku też chodziłam po domu nago nie tylko jak wychodziłam z łazienki ale też po całym domu. To nie był żaden podtekst erotyczny. Po prostu lubię chodzić nago. Nie lubię jak ubrania mnie blokują. Masturbacja też jest czymś normalnym. Najpierw wkładałam sobie palce do cipki potem dodatkowo podczas mycia pieściłam cipkę wodą i pożyczałam wibrator od starszej siostry Tak samo lubię chodzić boso. Teraz mam syna. Nie mam męża. Mój syn ma 16 lat i tak jak ja chodzi po mieszkaniu nago. Ponieważ jest jedynym mężczyzną w domu i moim synem zarazem żądło uprawiam sex więc się masturbuje. On to widzi i też to robi. Jednak przy spotkaniach z rodziną chodzimy w ubraniu.

Gość gość
To normalne że twoja córka tak robi. Widziałeś już ją nago. Nie rozbiera się przy obcych i to dobrze. Chodzi nago z łazienki do pokoju bo nie chce się przebierać i to normalne. Nagość w swoim pokoju to też normalne tak samo jak gdyby spała nago. Może po prostu jest jej wygodnie chodzić bez majtek ubrania ją krępują. Albo ją to podnieca. Porostu nie zwracam na to uwagi to minie. To nic erotycznego. Gdyby wypijała tyłek w twoją stronę, podsuwała ci bose stopy czy ubierała się w coś seksownego to co innego ale to że chodzi po mieszkaniu na golasa to nic.

Gość gość
Cieżko jest nie zwracac uwagi jak jest nago