Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączki brak, ciąży też...

Polecane posty

Gość gość

W pierwszej ciąży test wykazał 2 kreski już po 8 dniach od stosunku. Teraz zrobiłam po 9 dniach. W niedzielę. Wyszedł negatywny. Dziś powinnam rano dostać miesiączki (jak do tej pory miałam regularne miesiączki) ale nie dostałam. W ogóle żadnych zwiastunów miesiączki nie było co też jest dziwne u mnie. Nie wiem czy robić test czy poczekać jeszcze kilka dni. A co jak wyjdzie negatywny? :o

Gość gość
Powtórz test albo idź na betę. A swoją drogą po co taki pośpiech z testami?

Gość gość
Dlaczego pośpiech? 8-10 dni po stosunku to normalny czas na zrobienie testu.

Gość gość
Dziewczyny po co sie az tak spieszycie z tymi testami?? to chore zaczyna być..:-(

Gość gość
14:17 Nie wiem co jest chorego w tym, że zrobiłam test po 9 dniach. W pierwszej ciąży zrobiłam po 8 i był powtarzam POZYTYWNY.

Gość gość
Wtedy byl a teraz nie jest..Masz babo placek :-P

Gość gość
Chociażby dlatego, że na tym etapie roni się co druga ciąża. Po drugie potwierdzona ciąża to zarodek z bijącym sercem a do tego masz daleko po 9 dniach od stosunku.

Gość gość
14:58 rozumiem, że Ty czekałaś aż Ci brzuch urośnie.

Gość gość
15:22 Ty normalna jesteś? Bierzesz coś czy naturalnie jesteś głupia? Dobrze że to nie ciąża, bo za durna jesteś na wychowywanie dzieci ☺

Gość gość
Ja stosowałam się do zaleceń środowiska położniczego i robiłam test nie wcześniej niż 14 dni po owulacji (!). Potwierdzonej przez lekarza. Po 9 dniach od stosunku może jeszcze nawet nie być zagnieżdżenia.

Gość gość
Idiotko, to że miałaś stosunek nie oznacza, że miałaś właśnie dni płodne. Do tego dochodzi jeszcze pierdylion innych uwarunkowań. Testy robiłam jak okres mi się spóźniał tydzień i dwa tygodnie po pozytywnym teście pierwsza wizyta i pierwsze usg. Teraz to sobie możesz powróżyć z fusów tępa dzido.

Gość gość
16:15 O testach owulacyjnych słyszałaś IDIOTKO z ciemnogrodu? Oczywiście, że miałam dni płodne bo staram się o dziecko i to monitoruję. Więc może zanim zaczniesz wyzywać kogoś w swoim patologicznym stylu to rusz swoim ptasim móżdżkiem następnym razem! x 15:24 test może wykryć 8 dniową ciążę (nie jest to wykluczone) a serce bije dopiero w 6 tygodniu. Tak długo czekać z testem to idiotyzm.

Gość gość
Autorka to prawdziwa idiotka