Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słowo roku na kafe ciąża i macierzyństwo

Polecane posty

Gość gość
Koitarianka -kobieta z realizująca macierzyństwo w mieszkaniu teściów .Odstapili jej jeden pokój gdzie żyje wraz z mężem i 2-4 dzieci . Kąt dla dzieci jest oddzielony od jej 'salonu" kotarką :D To chyba o to chodzi .

Gość gość
a no racja:D, że też na to nie wpadłam:)

Gość gość
Ma ktoś link do oryginalnego tematu ż kotarka?

Gość gość
"Wywrzeszczalam"

Gość gość
dziś wydaje mi się że tematów z kotarką było naprawdę sporo:D

Gość gość
„Mamidło” , „rozklapiocha”

Gość karmieniepiersiawum
Szanowni Państwo, Jestem studentką medycyny i wspólnie z kolegami z koła naukowego przy I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przeprowadzamy badanie, które ma nam pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Celem badania jest zidentyfikowanie przyczyn niemożności bądź odstępowania od karmienia piersią. Narzędziem badawczym jest stworzona przez nas krótka ankieta. Aby badanie było wiarygodne, musimy zebrać jak największą próbę badawczą. W tym celu zwracamy się do Państwa o udostępnienie tej ankiety na Państwa profilu, co w znaczący sposób przyczyniłoby się do realizacji naszego projektu. Z góry dziękujemy za pomoc! Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxkRt9A6PDuI2_Eq21IG105G35-dgCFdGNL6GRp5Vd1_Q5oQ/viewform