SamotnyTata 0 Napisano Grudzień 14, 2017 Dzień Dobry. Nie wiem czy dobrze trafiłem z portalem, ale chciałbym się komuś wygadać. Mam 25 lat i czteroletniego synusia. Jest on dla mnie całym życiem. Zawsze kiedy gdzieś idę, idzie razem ze mną. Nie chcę nigdy zostawać sam. Po stracie żony, czuję że nie potrafię wypełnić całego serca miłością mojego syna. Jest on bardzo mądry jak na swój wiek, nie chce żeby dziecko z takim potencjałem po prostu się marnowało tylko dlatego, że nie potrafię mu zapewnić lepszego startu. Jest mi smutno kiedy widzę, że nie mogę mu dać tego czego pragnie ;( Na Święta wymarzył sobie klocki lego. Nie mam pojęcia skąd mam mu je wykombinować... "Są w życiu sytuacje, w których musisz sobie powiedzieć „dam radę” i iść dalej" ~~Oscar Wilde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Takie życie. Nad samotnymi matkami które tatuś kopnął w dupsko nikt się nie spuszcza. Bierz to na klate i żyj dalej na miarę swoich możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 A może zamiast chodzić wszędzie z synusiem, idź do jakiejś pracy (?) I po prostu kup mu te klocki lego! Duplo!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 W biedronce widziałam klocki lego, nawet niedrogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Ale autor nie chce kupować nie drogo. On chce wykombinować.... Tylko nie wie jak. Jakieś konstruktywne podpowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnyTata 0 Napisano Grudzień 14, 2017 Nie powiedziałem, że nie pracuję. Tylko chodziło mi o to, że nie mogę sobie pozwolić na zakup takich klocków o jakich sobie marzył (koszt 300zł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 To idź i zarób na klocuszki dla synusia. Za nocki płacą 15zł/h. Nie trzeba by ukraińców zatrudniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Ale synuś zawsze chodzi razem z nim - to może za nocki wyciągnęli by nawet ze 20 zł za godzinę. A może i 25 - jak synuś rozgarnięty, a tatuś pracowity? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 A może to męska odmiana gwiazdy freydis??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Co to za ściema???!!! Synuś 4 lata i już wie, jakie chce klocki?! Za 3 stówy?! Synuś ucieszy się z klocków znacznie tańszych.Z takich na jakie cię stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 No to idź dalej ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnyTata 0 Napisano Grudzień 14, 2017 Sorki że wywołałem g****oburze ;) Macie rację nie powinienem się w ogole logować na tej stronie, tylko osoby słabe siedzą na takich portalach, lecz ja do takich nie należę. Życzę wam miłego wieczoru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Dziecko ma również inną rodzinę zrzutka po stówce i klocuszki są.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 poznaj jakas kobiete i niech da dzieciakowi nieco matczynej milosci (k***a to troche slabo byc czy bez ojca czy matki) Serio pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 To jest t.zw. mocny "tata". On na"słabych" stronach nie siedzi. Woli mocne puby z mocnym piwem. Właśnie poszedł na inne strony szukać jeleni na "klocki" dla "synusia". Powodzenia - nie życzę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 gość dziś - jesteś chętna dawać? ...nieco matczynej miłości ? Podaj wiek, wymiary, wagę i zarobki ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Dno i dwa metry mułu co wy wypisujecie do tego taty. Wstyd ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Tata to by zarobił i odłożył co miesiąc 30zł a nie kombinował po necie. Dwie nocki wyłożyć towar w weekend i klocki są. I pisze ci to samotna matka które niejedno w życiu przeszła i moja praca czasem to był 6-7 dni w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Wstydzić to powinien się ten "tata"! p.s. nie zauważyłaś że już stał się agresywny, bo go rozszyfrowano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Syn synem, ale jakies kobiece wzorce tez mu zalatw i nie nie jestem kobieta, ale zdrowy rozsadek mowi ze dziecko powinno miec i mame i tate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 20'16, gdzie niby ta agresja tego taty ? i co mniby rozszyfrowano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Nie wiem czemu tak atakujecie tego samotnego ojca. Moze nie ma z kim zostawić swojego 4 latka, aby dodatkowo pracować. A poza tym po stracie matki takie dziecko ma traume i nie chce ojca nawet na chwilę zostawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 To popatrz co ci ojcowie piszą w tematach samotnych mam.....tam ich nic nie obchodzi z kim ma zostawić dziecko,ma wypierdalać do roboty bo nogi rozłożyła. A nagle jak jest tatuś w takiej sytuacji to trzeba się nad nim użalać i może klocuszki za 3 stówy kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 23'05, wyluzuj, bo ci żyłka pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Autorze, dlaczego nie zgłosiłeś prośby do Szlachetnej Paczki ? Na pewno dostałbyś prezent (-y) dla synka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2017 Też byłem samotnym ojcem, tyle że bardzo dobrze zarabiam. Skąd 4 latek chce drogie klocki? A z reklam w tv. Dzieci namiętnie oglądają reklamy, nie wiem czy nie nadają tam jakiegoś sygnalu którego nie słyszą dorośli bo nawet roczne dziecko rzuca zabawki i biegnie do telewizora jak zaczyna się reklama. Musisz nauczyć się rozróżniać to o czym naprawdę marzy twoje dziecko od tego co chce i przestaje się interesować po jednym dniu. Szacun że kombinujesz by uszczęśliwić małego, są rodzice którzy woleli by skrzynkę wódy niż klocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach