Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123543

hejterzy to asy, osoby aseksualne

Polecane posty

Gość gość
Eeeeeeeeeeeee tam cicho być.

Gość gość
Nic sie nie zmieniłeś. Jesteś ciągle takim narcystycznym palantem,nic nie wartym,nie mającym niczego do zaoferowania.Żenada to spotkać Cię I mieć z tobą jakikolwiek kontakt.Także. ..pa bejbe

Gość gość123543
To ty masz tylko takie zdanie hejterku. Umiesz tylko obrażać - „palant”, „ci/pa” i inne obraźliwe teksty. A wyciągam takie wnioski, bo widac ze bronisz siebie i innych hejterow.

Gość gość
A ten dalej swoje. Zawsze sobie tworzysz własną historie. Daj dowód na moja obronę heterow. Albo zamilcz.

Gość gość123543
00:43, sama zamilcz. Daruj sobie takie teksty niskich lotów. Z daleka widac, ze jestes hejterka.

Gość gość
Z daleka widać że ktoś ci dopiekl z powodu twojej głupoty i teraz przekladasz to na każdego kto smie cię skrytykowac. Trzeba było nie podawać swoich danych obcym. Tego już dzieci się uczy. Jak widać nie każdy powinien korzystać z dobrodziejstw internetowych...

Gość gość123543
Moich danych nikt nie ma, co ty tak klepiesz jedno i to samo... Z tą głupota tez juz pojechałaś... Brakuje ci argumentów hejterko.

Gość gość
To twoje ulubione słowo hejterko? Polski języka za trudny języka że musisz używać tych śmiesznych zapozyczen? Kończę bo mnie nudzisz i zenujesz swoim podejściem do życia.

Gość gość123543
Kończysz, bo idziesz spac :) Akurat to zapożyczenie przejęła prasa i media, i jest o wiele lepsze niż słowo troll z dawniejszych lat.

Gość gość
Licha nie śpi. No tak. Czego się moglam spodziewać po lemingu lykajacym papkę z mediów i prasy haha. Dobra, idź sobie Freda zmarszczyc bo my już nie mamy o czym pisać.

Gość gość123543
Dalej obrażasz hejterko, tylko to potrafisz. Nie masz żadnych argumentów, a obrażasz. Ty bys chciała, zeby pisali tutaj ludzie aseksualni, bez żadnego popędu, najlepiej jakby były kłótnie i hejt. W tym sie dobrze odnajdujesz, a wmawiasz to innym.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji