Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie perfumy męskie dla dojrzałego faceta

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim ! Jak w temacie. Potrzebuję nabyć dla 50 letniego partnera fajne perfumy. On sam nie zna się na markach. Perfumy mają być na urodziny (2 lutego). Potrzebuję rady, gdyż i on i ja jesteśmy po rozwodach i jesteśmy ze sobą dopiero od 3 lat. Wiem, że nie lubi zapachów ciężkich, słodkich, duszących, a ciężko mi coś dla niego wybrać , bo ja akurat wolę słodsze perfumy. Kupiłam mu kiedyś coś tam w Avonie (bez okazji), zapach nawet mu się spodobał, ale stwierdził, że są bardzo nietrwałe, więc tym razem chciałabym kupić coś co mu się spodobało, coś świeżego, nie duszącego i trwałego, byłabym bardzo zainteresowana waszymi podpowiedziami, za które z góry serdecznie dziękuję :-).

Gość gość
Hugo Bossa, Armani sama najpierw wez papierk. Moze cos z unisex, tez jest duzo. Wez probki z Douglasa i Sephory, wybierz pare marek i zobacz na yt co polecaja dziewczyny.

Gość gość
U nas jest tylko Douglas , nie ma Sephory. Jest też taka perfumeria prywatna już od iluś tam lat i tam sprzedają oryginalne perfumki.

Gość gość
Będę musiała tam zajrzeć. Może ekspedientki coś doradzą...

Gość Białas
Męskie perfumy możesz znaleźć na http://www.edp24.pl/ Kiedy wejdziesz w dany perfum pod spodem wyświetli Ci się "Kategoria Zapachu " a dodatkowo masz wypisane nuty zapachowe. Dla dojrzałego mężczyzny poleciłbym coś z Nutami Drzewa sandałowego, Cedru i Ambry Np. http://www.edp24.pl/p241,pa-379-paris-avenue-empire-city-men-woda-perfumowana-100ml.html Naprawdę świetnie pachną i długo się utrzymują.