Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

3 tygodnie temu rozstałam się z narzeczonym, dzisiaj lekarz potwierdził ciąże. 6 tydzień. Czeka mnie samotne macierzyństwo.

Gość gość
W czym problem ?przeprosić się i wychować dziecko tyle.

Gość gość
Samej jest ciężko wróć do faceta.

Gość gość
Powiedz facetowi. Ja bym spróbowała byc razem. I tak was juz zawsze będzie łączyć dziecko.

Gość gość
Zakończyłam ten związek że względu na jego zazdrość, ciągłe kłótnie o facetów. Kocham go, ale nie chce z nim być, znać go.

Gość gość
To jego dziecko?

Gość gość
Czy ta zazdrość była bezpodstawna? Kochasz go..bedziecie mieć dziecko może warto dac sobie jeszcze jedna szanse?

Gość gość
Byliście nazyczenstwem poważny związek zadzwoń pogadaj dajcie sobie szansę jeśli powodemm rozstania była zazdrość to będziecie mieć dziecko które może zmienić podejście.

Gość gość
Dawałaś mu powody do zazdrości o innych facetów? Jeśli tak to się mu nie dziw. Zazdrość może zniszczyć każdy związek.

Gość gość
Pracuje w męskim środowisku,mam asystenta i przyjaciela o innej orientacji. To według niego były powody do zazdrości. Nigdy nie zdradziłam i nigdy nie chciałam tego zrobić.

Gość gość
On ma prawo wiedzieć. Może Ci pomoże. Może coś się w nim zmieni. Pogadaj z nim. Zakładam, że to jego dziecko, tak?

Gość gość
Nie wiem, ale to jakaś moda. Sami narzeczeni, którzy nagle się zmywaja albo giną tragicznie kiedy "narzeczona" jest w ciąży.....

Gość gość
Tak,jego dziecko. Ostatni miesiąc naszego związku to był horror w jego wykonaniu. Nikt dawno aż tak nie zatruł mi życia,nigdy nie kontrolował. Zaczęłam bać się,bo nie raz robił mi okropne awantury w których krzyczał, obrażał każdego faceta który jest w moim środowisku.

Gość gość
Powiedziałaś mu o ciąży?

Gość gość
Mialam a wlasciwie mam analogiczna sytuacje. Nie powiedzialam mu o ciazy. Mam termin na 3 stycznia.

Gość gość
To masz problem,ale życie z takim człowiekiem to koszmar,jak mu powiesz o ciąży jeszcze Cię zwyzywa że to nie jego albo później będzie Ci niewiadomo co wypominać.

Gość gość
fajowo masz jeszcze jedno i będzie 500+ proś pana Boga najjaśniejszego żeby były bliźniaki to od razu dostaniesz. Pięć stów piechotą nie chodzi. Trzymam kciuki

Gość gość
Hahah mam pracę. Nie dostanę 500+. Jak można tak napisać w takiej sytuacji? Kompletnie nie wiem co zrobić.

Gość gość
Jeżeli uważasz ze jesteś w stanie utrzymac i wychowac dziecko to go olej. Wecznie nie będziesz sama. Znajdziesz sobie lepszego normalnego faceta. Nie daj sobie wmówić ze to dla dziecka lepiej jak dziecko ma słuchać wiecznych klutni w wykonaniu tatusia to uwierz lepiej żeby go nie było

Gość gość
Jestem w stanie utrzymać dziecko sama.