Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle głowy u dziecka pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zaczęło się 3-dni temu, zaczęła mnie boleć głowa, z tyłu na potylicy i na środku, dodatkowo stan podgorączkowy, przechodzi po zwykłym ibupromie, ale dziś syn (7l) rano wstał z bólem głowy, przeszedł mu po zwykłym paracetamolu, i teraz wieczorem znów się pojawił ból u niego i u mnie, dałam mu paracetamol i mu przeszło, co to może być??? Miał ktoś tak?? Martwie się :(

Gość gość
dzieci kłamią jeżeli chodzi o bol

Gość gość
Syn nie kłamie, nie ma powodu aby kłamać no i miał też dziś sam stan podgorączkowy.

Gość gość
"nie ma powodu" to jest dziecko, one rządzą sie swoimi prawami.

Gość gość
Może to poprostu tylko jakiś wirus objawiajacy sie bolem głowy. Tyle tego teraz jest że ciezko zgadnąć.tym bardziej ze autorko piszesz ze najpierw Ciebie bolala a potem syna

Gość gość
Daj spokój, ja mu wierzę i widzę że go faktycznie boli, znam swoje dziecko i wiem kiedy kłamie. Jutro pójdziemy do lekarza, ale martwię się już dziś co to może być :/

Gość gość
Takie leczenie jest karygodne bo te tabletki są szkodliwe. Przedwszystkim badanie krwi od strony OB i mocz. Gdy nie jest zła dieta czyli pepsi itp..... również jedzenie. Pić dużo płynów najlepiej przegotowaną wodę. Również pić zioła jak skrzyp itp.. gęste siemnie. Gdy jest dobra dieta to niestety tomograf głowy u DOBREGO RADIOLOGIA! Może to być boleroiza lub od zwierząt domowych pasożyty! !!

Gość gość
gość dziś Może to poprostu tylko jakiś wirus objawiajacy sie bolem głowy. Tyle tego teraz jest że ciezko zgadnąć.tym bardziej ze autorko piszesz ze najpierw Ciebie bolala a potem syna XXX Tak, mnie trzy dni temu zaczęło boleć, lekarz stwierdził zatoki, ale chyba to nie to... Więcej u lekarza z sobą nie byłam. A dziś syna złapało,o się martwię. Chciała bym żeby to "tylko" jakiś wirus był

Gość gość
gość dziś Takie leczenie jest karygodne bo te tabletki są szkodliwe. Przedwszystkim badanie krwi od strony OB i mocz. Gdy nie jest zła dieta czyli pepsi itp..... również jedzenie. Pić dużo płynów najlepiej przegotowaną wodę. Również pić zioła jak skrzyp itp.. gęste siemnie. Gdy jest dobra dieta to niestety tomograf głowy u DOBREGO RADIOLOGIA! Może to być boleroiza lub od zwierząt domowych pasożyty! !! x Paracetamol szkodliwy? :D Tobie chyba Ziebą zaszkodzil i sie przeZiębiłaś ;)

Gość gość
gość dziś Takie leczenie jest karygodne bo te tabletki są szkodliwe. Przedwszystkim badanie krwi od strony OB i mocz. Gdy nie jest zła dieta czyli pepsi itp..... również jedzenie. Pić dużo płynów najlepiej przegotowaną wodę. Również pić zioła jak skrzyp itp.. gęste siemnie. Gdy jest dobra dieta to niestety tomograf głowy u DOBREGO RADIOLOGIA! Może to być boleroiza lub od zwierząt domowych pasożyty! !! XXX Daje mu syrop paracetamol dla dzieci, wziął dziś dwie dawki rano i wieczorem, myślę że lepiej dziecku ulżyć lekiem niż męczyć jakimiś ziołami. Co do diety to je to co każdy,normalne obiady, zupy, słodycze tak jak każde dziecko od czasu do czasu. A coli u nas się Nie pije wcale, więc i syn tez nie pije.