Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Czy czujecie co mysli lub robi konkretna osoba? Spotkalam sie z tym, ze ktos wyczuwa innych nawet na odleglosc :o Wie co czują, mysla czy robią...i mowi o tym z takim przekonaniem jakby to byla swieta prawda i czesto trafia.Jak to mozliwe?

Gość gość
Wiem kiedy ktoś o mnie intensywnie myśli. Zawsze się później okazuje ze to prawda. Tak już jest. Nigdy nie jestem zdziwiona gdy ktoś się odzywa nagle.

Gość gość
a jak to sie u Ciebie przejawia? w innych sytuacjach tak nie masz?np osoba o ktorej pisalam wyzej wie nawet co robie w danej chwili i mowi, ze nie strzela tylko "czuje'. Dziwne..ja tak nie mam albo nie zwracam uwagi na to.

Gość gość
Niestety tak. Czasem sie tak zdarza. Okropne przeklenstwo :o

Gość gość
W ten sposób można nawet rozmawiać na odległość, na poziomie myśli, szczególnie gdy niosą ze sobą emocje. Niektórzy mogą nawet posługując się jedynie myślami sprawiać, że dana osoba czuje nasze gesty, mozna dotknac, uderzyc, nie tylko słyszy słowa.

Gość gość
Nie umiem tego nazwac. Bez kitu. Ja to wiem po prostu. Może ta osoba jest jasnowidzem?

Gość gość
Intuicyja to coś innego. Przynajmniej u mnie.

Gość gość
intuicyjnie to mozna cos wykonac. ja juz niejednokrotnie mialam taka sytuacje, ze np wiedzialam przed ze wykladowcy nie bedzie i pare godzin pozniej przyszedl nam powiedziec ze musi wyjsc wczesniej bo ma wyjazd.. Tych sytuacji było pełno i to jest okropne :o

Gość gość
Można słyszeć myśli drugiego człowieka, są tacy co słysza każdego a nie jednej jak , wsxyscy jednej, jesteście zakłamani obrzydliwie twierdząc że nie można słyszeć myśli człowieka.

Gość gość
Wiedziałam jakie pytania dostanę na maturze i tylko z tego się przygotowałam. Ogólnie już nawet nie zastanawiam się ani nie liczę tych przypadków. Gorzej gdy wiesz ze się zdarzy tragedia.

Gość gość
To przeczucie a nie mentalnie kontakt z drugim.człowiekiem.

Gość gość
1:58 Opisz to. Może masz coś z głowa i tylko ci się wydaje. Często i tak bywa.

Gość gość
2.01 nie rozsmieszaj mnie wypowiadając się na tematy z taką pewnością o których nie masz pojęcia.

Gość gość
to jak wytlumaczysz to, ze wiem co kto ma zamiar powiedziec? Jak wytłumaczysz to, ze miałam "wizje" wypadku po czym okazało się to prawdą? nie mialam pojecia ze to tam sie stalo.. pozniej w gazecie wyczytałam

Gość gość
Zróbmy eksperyment. Pomyślę o czymś a ty zgadniesz. A właściwie powiesz skoro wiesz.

Gość gość
Haha moje myśli zawsze ktoś w tv wypowiada słowo w słowo :D synchronicznosc po prostu. A to z wypadkiem to jasnowidzenie.

Gość gość
1.59 odpowiedz godna ignoranta czy zaklamanego glupca? Sam zdecyduj kim jesteś, może jednym i drugim, w kwestii każdego ignorantem , w kwestii jednej - zakłamanym głupcem.

Gość gość
twoje podejscie zmieni sie o 180* kiedy sama sie z tym spotkasz. tacy ludzie jak ty starają się wypierać coś czego nigdy sami nie osiagną a bardzo chca :) taka zła aura tylko ci przeszkadza w dojsciu do celu

Gość gość
2.01 to do niej odp z 2.06

Gość gość
A o co tobie chodzi kobieto? Bo chyba sama nie wiesz.

Gość gość
A to z wypadkiem to jasnowidzenie. x Ale to jest straszne :o Zawsze maja to te osoby, ktore tego nie chca :(

Gość gość
Może da się to jakoś wyłączyć. Albo zajmij się tym na poważnie i doszukuj zmarłych.

Gość gość
srednio sie da. jestem aktualnie zajeta przygotowaniami do egzaminów i nawet wtedy potrafi mi się to dziwne uczucie włączyć :o