Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pchać się w związek z 2 lata młodszym jeśli sama mam 25 lat?

Polecane posty

Gość gość

Jest ogarniety życiowo jak na swój wiek ale jednak widzę niedojrzałość w pewnych aspektach. Chłopak bardzo sie zaangazował bo (tylko nie smiejcie sie) jak miał 18 lat to wrózka mu przepowiedziała gdzie i jaka dziewczyne spotka. Smiał sie z tego ale gdy sie poznalismy to przypomniał sobie ta wrózbe. Powiedzial mi o tym po roku znajomosci i fakycznie jego rodzina potwierdzila. On jest pewny bo wierzy wrózbie... ja sie waham czy takie cos ma sens.

Gość gość
tak jeżeli ty coś do niego czujesz, 2 lata to nie jest żadna wielka różnica

Gość gość
A zależy Ci naprawdę na nim?

Gość gość
Jestem dokadnie w twoim wieku i moj chlopak jest 2 lata młodszy. Minięło nam już 1,5 roku razem. Kiedy go poznałam zakochałam się tak bardzo że nie pomyślałam nawet o tej różnicy wieku. Jest wspaniały, nie żałuję swojej decyzji, alczkolwiek to że jest młodszy oddala mnie od wymarzonego ślubu ;)

Gość gość
23-latek to jeszcze dzieciak, ale jak masz ochotę takiego niańczyć...

Cześć jestem w podobnej sytuacji też mam 25 lat z tym że mój narzeczony jest o rok młodszy ... Nie zamieniłabym go na nikogo innego ... Poprzedni moi partnerzy byli ode mnie starsi i żaden nie dorasta mojemu narzeczonemu do pięt mimo że byli starsi... Wiek nie jest wyznacznikiem ... Jeśli facet ma dobry charakter i się stara daj mu szansę ;)

Gość gość
23 latek to dojrzały mężczyzna

Gość gość
Nie pchaj się, jesteś za stara dla 23-latka ;)

Gość gość
23 latek to dojrzały mężczyzna x Żart roku.

Gość gość
Zależy co nazywasz związkiem, jeżeli chcesz się pohuśtać chwilę to nie ma problemu, ale jeżeli zechcesz to później pociągnąć to katastrofa... On jak będzie miał 30 to Ty 32, odejdzie albo Cię będzie lał jak psa i nazywał starą kur/wą :-)

Gość gość
Boże co ty opowiadasz? Pohuśtać na chwilę? Mówisz na temat tego chlopaka jak o jakiejś rzeczy... Nie znasz tego chłopaka więc skąd wiesz co on będzie robił i mówił w wieku 30 lat? A może właśnie będzie wzorowym mężem i ojcem. Skąd to możesz wiedzieć... Każdemu trzeba dać szansę!

Gość gość
Miałam starszych facetow i mlodszych i.powiem Ci jedno lepiej mlodego sobie wychowac niż meczyc się ze starym pierdolą

Gość gość
Serio, CAŁE DWA LATA MŁODSZY ?!! Toż to przepaść, wieki całe różnicy !!! :D Ty naprawde jesteś taka głupia, czy udajesz ? :D Oświecę cię - koleś o 2 lata młodszy to twój rówieśnik.

Gość gość
2 lata to praktycznie żadna różnica - teraz to odczuwasz może dlatego że w szkole obcowałaś głównie ze swoim rocznikiem, ale kiedy na dobre się zacznie pracować i obracać w środowisku ludzi w różnym wieku, to 2 lata nie robi różnicy żadnej. Pakuj się śmiało :)

Gość gość
...a jak Cię zostawi za 5 lat to najwyżej będziesz znów szukała :-) ...ale wtedy to już zdecydowanie starszego, wdowca, emeryta jakiegoś

Gość Carycka
Rozbawilas mnie:) facet wierzy we wrozby....