Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uwazcie o zachowaniu mojej bratowej ma przyjechac na wigilie

Polecane posty

Gość gość

A juz zapowiedziala ze ona nic nie bedzie jadla bo jest na diecie ktora nie pozwala jesc zadnego wigilijnego dania...A na pytanie czy moze jej cos przygotowac, np jakies pierogi bez grzybow, rybe duszona, itd... to powiedziala ze i tak nie wiemy jak wiec po co sie pytamy. Widzialam jak mamie zrobilo sie przykro bo chciala jej pomoc aby nie siedziala przy stole nic nie jedzac.

Gość gość
Nie chce jeść to niech nie je. Księżniczka się znalazła. Dajcie spokój.

Gość gość
Pewnie sobie wymyśliła dietę żeby schudnąć na Sylwestra :) Pogadaj z bratem.

Gość gość
No i w czym problem? Nie chce to niech nie je. Ja ostatnio robilam w domu komunie dziecka. Wszystko przygotowalam sama, lacznie z tortem. Siostra meza juz kilka dni wczesniej zapowiedziala ze nie bedzie nic jadla, bo jest na jakiejs specjalnej diecie wiec siedziala przy stole i pila wode. Zapytalam sie z grzecznosci czy chce cos specjalnego, ona na to ze nie i ze obiad przywiezie sobie z pudelku, no to spoko. Nikt afery z tego nie robil.

Gość gość
nie pasi jedzenie teściowej. jak nie chce to niech nie je, albo przywiezie swoje, a wy na to miejcie wywalone.

Gość gość
Podejrzewa że chcecie ją otruć!

Gość gość
A moze faktycznie jest na protokole immunoligicznym i wieeeelu rzeczy nie moze jesc? Bez przesady, z glodu nie umrze? a moxe wezmie cos ze soba...

Gość gość
No ale chyba można to grzeczniej powiedzieć ? Skoro pytają czy zrobić jej coś innego to znaczy że im zależy żeby się dobrze czuła przy stole. A ona jak widać nie umie tego docenić

Gość gość
Może odpowiedziała grzecznie, tylko autorka to zrozumiała jak zrozumiała. Znamy tylko wypowiedź autorki. Moim zdaniem żaden problem, nie chce jeść niech nie je. Nie ma się o co obrażać. Ja raz byłam na chrzcinach, też byłam na diecie i nic nie jadłam, bo dwa tygodnie później szłam wesele i chciałam dobrze wygladac.

Gość gość
Zadziwiajaco czesto sa tutaj tematy o bratowej :) ten sam styl pisania :)

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
ło matko,kolejny dziś temat tej samej prowokatorki.Jak nie kolezanka, to bratowa. Nudna już jesteś !

Gość gość
bo na bratowej łatwo psy wieszać, ona tak bardzo naszego braciszka gnębi :D Mam 2 bratowe, obie fajne, nie zaglądam w ich kąty, one w moje - stosunki więcej niż poprawne.

Gość gość
Jej zachowanie - paskudne. Co z tym zrobic? Nic. Zachowywac sie tak jakby jadla. Nie widziec problemu, nie skakac kolo niej. Jesli sobie cos przyniesie - podac jej to i dalej zachowywac sie jak powyzej. Jest dorosla.

Gość gość
21:37 dokładnie.Autorko już po twojej wypowiedzi widać ze nie trawisz BRATOWEJ:o zachowaniu mojej bratowej ma przyjechac na wigilie....A co sama przyjedzie czy z bratem?piszesz jakbys przezyla szok ze przyjedzie myslalas ze brat sam będzie?

Gość gość
Tu chodzi o coś innego, twoja bratowa chciała w ten sposób dać do zrozumienia że nie przywiezie ze sobą żadnej potrawy wigilijnej bo niby nic nie będzie jadła. U nas jest tak że każdy z gości coś przywozi.

Gość gość
A jak zacznie coś jeść to powiedz razem z mamą "przecież mówiłaś że nic nie będziesz jadła!?"Niech jej bedzie głupio.