Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12123

Jak to rozumieć? Umawia się i wystawia.

Polecane posty

Gość gość12123

Hej od jakiegoś czasu pisze z pewnym facetem wczoraj było nasze pierwsze spotkanie super mam się gadalo przegadalismy przeszło 6 godz ciężko było nam się rozstać a za 3 godz on zaczynał pracę jeździ tirem. Umówiliśmy się na 19 na dzisiaj miał po mnie przyjechać i mieliśmy jechać do jego znajomych on to zaproponował widzę że jest dostępny na fb lecz nie odzywa się do mnie ... Nie potrafię tego .zrozumieć

Gość gość12123
Heeej jest tu kto?

Gość gość
ma cie w d***e oraz roocha inną

Gość gość
Lubię trojkaciki

Gość gość
I 2 choje w buzce

Gość gość
Noo w d**e to mógł mi wsadzić

Gość gość
Może juz zapomniał o Tobie bo działa na kilka frontow...podobno tirowcy to roochacze. Zresztą za wami tylko jedno spotkanie a Ty juz chcialas na drugim spotkaniu jechać z nim do jego znajomych? Już chce Cie im przedstawiać? Podejrzane... Skąd wiesz co to za typy, czy to nie jakieś szemrane towarzystwo, albo czy on Cie gdzieś nie wywiezie do burdelu...pomysl trochę! Są niebezpieczne czasy.

Gość gość12123
Nie wygląda na groźnego ... Tylko z tego co zaobserwowalam (teraz tak myślę) lubi pić dość często poruszał temat alkoholu I dzisiaj chciał zabrać mnie na "domowke" powiedziałam że mogę jechać ale nie będę pić bo nie lubię.. Dziewczyna jego kolegi miała po mnie przyjechać i mnie odwieźć. mieszka tylko 10 km ode mnie i nic złego nie słyszałam na jego temat

Gość gość
23.24 Nie godz się na takie rzeczy, nie znasz typa ani jego znajomych...

Gość gość
Moze przyjechal po Ciebie, ale nie mogl sie zmiescic na uliczkach na Twoim osiedlu i dal sobie spokoj? ;)