Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6tc. Brak parcia na pęcherz. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

czy ten objaw powinien zawsze występować? dodam, ze nie mam żadnych objawów.

Gość gość
Co za niewiedza. Parcie na pecherz to bedziesz miala w 8, 9 mcu.

Gość gość
Niekoniecznie tylko w 8,9 mc. Ja jestem w 6 i też czuje ogromne parcie na pęcherz. Chodzę do toalety kilkanaście razy dziennie. Na samym początku też czułam ale nie tak intensywnie jak teraz. 6t to nie zawsze już jest zarodek, poczekaj że dwa tygodnie to się dużo zmieni.

Gość gość
Gdybyś wcześniej poronila to też byś się o wszystko pytała i martwila!

Gość gość
a co ma ci przec na ten pęcherz , zarodek 5 mm???? :/ to w 9 miesiącu będziesz szczać pod siebie z takim mysleniem

Jeju a możecie normalnie odpisać??? Droga autorko, nic się nie martw - to normalne, ze możesz nie mieć żadnych objawów na tym etapie :))) ciesz się!!! I nie martw, naprawdę nue ma co dopisywać sobie czarnych scenariuszy :)

Gość gość
Ja jestem w 10tc i nie przypominam sobie, żebym te 4 tyg temu miała jakieś szczególne parcie na pęcherz. Myślę, że nie masz powodu do zmartwień :-) brakiem objawów też się nie przejmuj, 3 lata temu jak byłam w ciąży z córką też nie miałam żadnych objawów i z ciążą było wszystko w porządku :-) za to teraz mdłości mnie chyba wykończą, ciąża ciąży nie równa

Gość gość
Mój maluch tak był ułożony, że ja całą ciążę nie czułam częstszej potrzeby korzystania z toalety. A objawy zaczęły mi się w 6 tc właśnie - mdłości. Ale! Każda ciąża jest inna. Objawy możesz mieć za tydzień, dwa miesiące albo pod koniec - mam na myśli samopoczucie bo oczywiście nie chodzi mi o rosnący brzuch czy brak okresu. I piersi to mi skoczyły po porodzie. W ciąży niewiele urosły