Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic 13 letniej dziewczynce pod choinke

Polecane posty

Gość gość

w granicy 100 zl-bo kompletnie nie mam pomyslu

Gość gość
Poradnik jak nie popełniac błędów po matce co sie puszczała

Gość gość
Może srebrny naszyjnik - celebrytkę? Wszystkie dziewczyny teraz to noszą. Jakaś świeża woda toaletowa, Pumy albo Adidasa? Jeśli ma jakieś hobby to może coś z tym związanego? Koszulka z Bieberem czy innym idolem nastolatek? Albo w ogóle jakiś ciuszek?

Gość gość
ja kupiłam fajną młodzieżową parasolkę, zawsze się przyda. Można kupić świnkę skarbonkę, deskorolkę, kosmetyczkę, plecak - worek Adidasa za ok. 50 zł, książkę poradnik o dojrzewaniu; planner Karoliny Gołębiewskiej, torbę na ramię, portfelik lub jakiś śmieszny gadżet. A jeszcze mi się przypomniało, że moja córka jedzie w styczniu na zieloną szkołę i nie ma walizki, więc pod choinkę kupię jej fajną młodzieżową walizkę.

Gość gość
Powyzej super pomysły. Dodałbym do tego jakas piżame. Cos z biżuterii np kolczyki. Książka. Kosmetyk np tusz do rzes, krem BB, jakis fajny szampon. Bielizna np komplet koszulka i majtki, skarpety kolorowe, rajstopy, komplet fajnych majtek. Szczotka do włosów tangle teezer ( z******ta).

Gość gość
prezent ma być dla corki szwagierki ,generalnie bardzo wybrednej dziewczynki wiec ubrania odpadają.....

Gość gość
szczotka do włosów też fajna, ale poszukałabym innej niż Tangle Teezer. Generalnie szukaj wszystkiego pod hasłem "młodzieżowe", "dla nastolatek", można znaleźć dużo fajnych rzeczy i takich, że tak powiem na topie. A czy ta dziewczynka ma jakiegoś zwierzaka?

Gość gość
Ma kota .A są może jakieś fajne gry do tej grupy wiekowej?może jakaś fajna ksiazka

Gość gość
13latka za chwile bedzie sie puszczac a ta jej z grami wyskakuje hahahhah

Gość gość
pościel z kotami, wieszak z kotami, stojak na biżuterię, lampka nocna

Gość gość
Ja bym dała pieniądze w kopercie plus bombonierkę. A jak nie trafisz z prezentem?. To juz nie małe dziecko a jeszcze nie kobieta więc tak sobie myślę , że może sama sobie coś kupi , coś o czym marzy . Tak tylko gdybam.

Gość gość
Budzik w kształcie serducha :)

Gość gość
Ja kupiłam bluzę taka misiowata sweterek i perfumy. Moja chrzesnica lubi jak każda dziewczyna ciuchy więc na pewno skozysta można jeszcze fajna pizame czy kosmetyczkę.

Gość gość
fajne młodzieżowe lusterko na biurko

Gość gość
ja swojej córce na mikołaja kupiłam fajny, pokojowy kosz na śmieci pod biurko. Była przeszczęśliwa :D