Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie nazywanie mnie jest dopuszczalne?

Polecane posty

Gość gość

Kiedt facet mowi do mnie w seksie i czasem nawet nie tylko niby piszeczotliwie " Moja d****o", "moja suczko"? nie jest to w formie wyzwiska tylko powiedzial, ze go podniecaja takie mocne slowa. Nie szanuje mnie? Oczywiscie tylko czasami mnie tak nazywa, czasem tez mowi do mnie kochanie, sloneczko itd.

Gość gość
a w jakich sytuacjach tak mówi?

Gość gość
Albo jak piszemy o seksie i planujemy spotkanie , albo w czasie seksu, ostatnio po spotkaniu mi tak napisal.

Gość gość
to po prostu jego wersja świntuszenia nie jest może zbyt eleganckie ale w czasie sexu różne rzeczy się mówi. Zwróć mu uwagę że możecie owszem poświntuszyć ale może trochę delikatniej

Gość gość
Ja bym nie pozwalała się tak nazywać. Dla mnie to brak szacunku,na pewno nie objaw uczuć... Może facet jest z Tobą ze względu na dobry seks i to wszystko.

Gość gość
znam kobiety które mówią same o sobie, że np. ale ze mnie stara rura dla mnie to upokarzające kobiety same siebie obrażają i pozwalają niejednokrotnie na to innym dla mnie to głupota, brak szacunku

Gość gość
Napewno ma wykształcenie zasadnicze lub podstawowe .

Gość gość
10:37- a tu sie mylisz bo akurat ma wyzsze . On tak na codzien jest kulturalny i na poziomie , tylko dziwia mnie takie jego zapedy :O Albo ogolnie zauwazylam ,ze lubi ostry seks z jakimis klapsami itd. moze nie do przesady, ale chyba ma takie zapedy

Gość gość
A ja jak mam byc szczera to jeszcze taki seks ok, nie bede z siebie robila swietej. Tylko te slowa mi sie wydaja dziwne :O Szczegolnie "moja d****o"

Gość gość
Badz grzeczna dziewczynka i rozloz nozki :) grzeczna suczka :*

Gość gość
Jeju, ma taki "fetysz", podnieca go to i tyle. Nie mówi przecież tak nad obiadem, ma to związek tylko z seksem.

Gość gość
Ja mam taki fetysz.Lubie rznac laske i przygryzac ja i mowic jej dobra suczka...rozloz nogi bardziej ;)

Gość gość
Ja do męża w seksie mówię zerznij swoja suke, dziwke itp. On to lubi, ja tez i szacunek mamy do siebie, kwestia podejscia :)