Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najbrzydsze miasto to Wrocław

Czy tylko ja twierdzę że Wrocław jest brzydki? Zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość Najbrzydsze miasto to Wrocław

To ja gość od Namysłowa i często bywam we Wrocławiu i byłem we Wrocławiu setki razy bo od dziecka tam jeżdżę i prawda jest taka że jadąc przez Wrocław można się rozczarować wszędzie w TV internecie serialach pokazują jaki Wrocław jest piękny ładny przecudowny itd to jeśli ktoś pierwszy raz przyjedzie do Wrocławia to może się nieźle rozczarować bo wbrew temu co pokazują w telewizji Wrocław jest szarym miastem a nie kolorowym sam jeżdżę często po Wrocławiu i widzę jak jest mam trzeźwe spojrzenie i zawsze jak jestem we Wrocławiu widzę niemal na każdym kroku mnóstwo obskurnych obdrapanych kamienic gdzie wszystko się sypie zwłaszcza na ulicy Oławskiej krakowskiej Traugutta kniaziewicza całym nadodrzu masakra tylu obskurnych obdrapanych kamienic gdzie wszystko się sypie nie widziałem w żadnym innym mieście i na wielu kamienicach balkony są podpierane żeby nie spadły Wrocław ma strasznie dziurawe drogi o chodnikach nie wspomnę to miasto jest szare brudne i Wrocław ma chyba najwięcej obskurnych obdrapanych kamienic gdzie strach przechodzić bo niedługo się zawalą...

Gość Namysłów Opolsk wojew
To znowu ja gość od Namysłowa i dlatego że we Wrocławiu większość kamienic się sypie i są obskurne i grożą zawaleniem więc dlatego Steven Spielberg nagrywał tam filmy wojenne bo te kamienice chyba od wojny nie były remontowane

Gość Namysłów Opolsk wojew
Ja byłem na rynku we Wrocławiu oraz na Ostrowie Tumskim, w zoo i w tym słynnym afrykarium, byłem w panoramie racławickiej byłem w ogrodzie Botanicznym ogrodzie japońskim hali stulecia które owszem są ładne i zadbane ale to jest tylko 1 procent przeznaczone pod turystów a większość Wrocławia to brud i szare stare obdrapane walące się poniemieckie kamienice syf i bród taka jest prawda

Gość Namysłów wojew opolsk 123

😄

Gość Namysłów wojew opolsk

Wrocław to brzydota 

Gość Namysłów wojew opolsk 123

:) o

Gość Zoo

To zoo to brud i dziadostwo, w Oliwie jest duzo ladniejsze

Kilka razy czekałem we Wro na przesiadkę, raz przeszedłem się do centrum handlowego, takich brzydkich ludzi nigdzie indziej nie widziałem. Budynki też smutne, ruinki. Przynajmniej obok dworca.

Gość defv

Wrocław jest naprawdę ładnym miastem.

Ma dobrą architekturę, masę wysp, pięknych budynków.

To jedno z ładniejszych miast w Polsce.

Gość GoSC

Jako osoba obiektywna stwierdzam, że wro jest syfny tak samo jak Gdańsk. Jedynie starowki w obu miastach jako tako się prezentują. 

Kto chce zobaczyć ładne miasto -zapraszam do Gdyni.

Gość gość

Spróbujcie zwiedzić miasto z przewodnikiem. On pokaże wam najpiękniejsze miejsca we Wrocławiu. Polecam wam skontaktować się z www.przewodnikgawa.pl Z nimi zobaczycie Wrocław z zupełnie innej strony.